Ενημέρωση προς φοιτητές Πανεπιστημίου Κύπρου που εξασφάλισαν θέση και στα ΑΕΙ Ελλάδας


Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι οι πρωτοετείς φοιτητές του, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει θέση και σκοπεύουν να φοιτήσουν σε Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ελλάδας, δεν πρέπει να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική εγγραφή στα μαθήματα του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.

Επισημαίνεται πως, προπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν δικαιούται να φοιτά ταυτόχρονα και σε πρόγραμμα σπουδών άλλου Κρατικού Ιδρύματος στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Αυτό εξάλλου επιβάλλεται και για σκοπούς ηθικής και δικαιοσύνης προς τους υπόλοιπους υποψηφίους,  οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έγκαιρα τις νέες θέσεις που θα κενωθούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την Γ’ Κατανομή.

Σημειώνεται ότι, δικαίωμα διεκδίκησης θέσεων στη Γ’ κατανομή θέσεων θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι οι οποίοι παρακάθησαν Παγκύπριες Εξετάσεις το 2018 και υπέβαλαν εμπρόθεσμα ηλεκτρονική αίτηση για τη Β’ κατανομή. Η αίτηση για την Γ’ κατανομή  θα γίνεται ηλεκτρονικά από τις 28-30 Αυγούστου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην  Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, στο τηλ.22 89 4021 και στην ιστοσελίδαwww.ucy.ac.cy/fmweb.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










108