Εννέα βραβεύσεις στον αθλητισμό για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας


Με εννέα συνολικά  «χρυσές» βραβεύσεις, τιμήθηκαν, αθλητές και αθλήτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στην ετήσια τελετή απονομής αθλητικών διακρίσεων που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

Παρουσιάζοντας συνεχή πρόοδο και στον αθλητισμό, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, πέτυχε να κατακτήσει 7 πρώτες θέσεις  στα πανεπιστημιακά πρωταθλήματα της Κύπρου, ενώ δύο αθλητές του, διακρίθηκαν και σε διεθνείς αγώνες.

Βραβεύθηκαν, οι Π. Μικέλλης στο Φουτσάλ ανδρών, η ομάδα Μπάσκετ ανδρών, η ομάδα Μπάσκετ  γυναικών, η ομάδα Βόλεϊ ανδρών, η ομάδα Βόλεϊ γυναικών, η Ελ. Παναγιώτου στο ατομικό Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης γυναικών, και ο Μιχ. Χαραλάμπους  στα 100 μ. στον Στίβο. Επίσης, βραβεύθηκαν, για τις επιδόσεις τους σε διεθνείς αγώνες, ο Γιάννης Πηλαβάκης-3η θέση στο ομαδικό Τάεκβοντό στην 28η Πανεπιστημιάδα της Γκουανγκτζού στη Νότια Κορέα- και η Ανδρονίκη Λαδά-8η θέση στη Δισκοβολία γυναικών, επίσης στην 28η Πανεπιστημιάδα.

«Είμαστε περήφανοι για τις επιδόσεις των αθλητών–φοιτητών μας. Το Πανεπιστήμιο μας δίνει μεγάλη σημασία  στην αθλητική ανάπτυξη της νεολαίας, με καινοτόμα προγράμματα, που δεν αφορούν μονάχα στον αγωνιστικό αθλητισμό, αλλά και στον αθλητισμό για όλους», δήλωσε ο δρ. Νίκος Καρτακούλης, αντιπρόεδρος Πανεπιστημιακών Σχέσεων και Κοινωνικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. «Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, από τα αποτελέσματα και μόνο στην περίοδο 2014-15 αποδείχνει ότι, εκτός  από τα αριστεία στην εκπαίδευση, διαπρέπει και στον αθλητισμό», επισήμανε ο δρ. Αιμίλιος Σολωμού, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Διοίκησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Η υπεύθυνη αθλητικών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Άρτεμις  Παυλίδη, υπέδειξε ότι η φετινή χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά για τις ομάδες του Πανεπιστημίου, αφού ήδη εξασφάλισαν τη πρώτη θέση  στα Πανεπιστημιακά πρωταθλήματα Κύπρου στο  μπάσκετ γυναικών και στο βόλεϊ ανδρών.

Η τελετή βράβευσης των κορυφαίων στα Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα Αθλητισμού έγινε σε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, παρουσία πολλών επισήμων  και δεκάδων αθλητών και προπονητών.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










137