Επίσκεψη φοιτητών «Κηποτεχνίας και Σχεδιασμού Κήπου» του KES College στο Minthis Golfclub


Πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2016 εκπαιδευτική επίσκεψη τριτοετών φοιτητών του προγράμματος σπουδών «Κηποτεχνίας και Σχεδιασμού Κήπου» του KES College στο Minthis Golfclub στην Πάφο.

Η επίσκεψη έγινε μέσα στα πλαίσια του μαθήματος «Διαχείριση γηπέδων γκολφ, αθλητικών εγκαταστάσεων και πάρκων». Σκοπός της επίσκεψης ήταν οι φοιτητές του προγράμματος σπουδών να έλθουν σε επαφή με το πρακτικό μέρος του μαθήματος και να εξοικειωθούν με τα διάφορα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στη διαχείριση των γηπέδων γκολφ.

Επίσης τους δόθηκε η ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με τους συντηρητές των γηπέδων (greenkeepers) και να λύσουν διάφορες απορίες που είχαν. 

Επιπλέον, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για την μετακίνηση των golfers.  Με αυτά επισκέφθηκαν το συνεργείο του club και είδαν πως συντηρούνται τα διάφορα μηχανήματα και εργαλεία. 

Ορισμένοι από τους φοιτητές έκαναν και κτυπήματα με τα μπαλάκια του golf και είχαν με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις ειδικές προδιαγραφές που θα πρέπει να διατηρεί ο χλοοτάπητας σε ένα γήπεδο golf.

Γενική διαπίστωση των φοιτητών ήταν το ευχάριστο περιβάλλον που κυριαρχεί στους διάφορους χώρους του club, ώστε να κάνει την παραμονή των επισκεπτών πιο άνετη και ευχάριστη.

Τους φοιτητές συνόδευσε ο Συντονιστής του Προγράμματος Σπουδών «Κηποτεχνίας και Σχεδιασμού Κήπου», Δρ. Χαράλαμπος Κορδάτος.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










157