Επίσκεψη φοιτητριών KES College του Αξιολ. 4ετούς Κλάδου Αισθητική - Διαχείριση Μονάδων Αισθητικής


Φοιτήτριες του Αξιολογημένου τετραετούς Κλάδου "Αισθητική και Διαχείριση Μονάδων Αισθητικής" του KES College, πραγματοποίησαν στις 6 Νοεμβρίου 2015 επίσκεψη στο "Sana Hiltonia Health and Fitness SPA" του Hilton Park στην Λευκωσία. Κατά την επίσκεψή τους, οι φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το τι ακριβώς περιλαμβάνει ένας χώρος SPA καθώς και τις εξειδικευμένες θεραπείες που προσφέρονται όπως το Χαμάμ, το Steam Bath, το Jet Shower, η Fytosauna, το Jacuzzi, το Μασάζ με κογχύλια, φτερό και φουλάρι  και πολλές άλλες, που σκοπό έχουν την ευεξία και τη χαλάρωση.

Ανάμεσα στις εξειδικευμένες θεραπείες που οι φοιτήτριες είχαν τη δυνατότητα να δουν, ήταν και οι θεραπείες στο "Κλιματολογικό Δωμάτιο Νεκράς Θάλασσας". Στο δωμάτιο αυτό δημιουργούνται συνθήκες Νεκράς Θάλασσας, γνωστές για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο χώρο αυτό καθαρίζουν το δέρμα αποτελεσματικά προσδίδοντας μια ανακουφιστική και χαλαρωτική αίσθηση.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αναβάθμιση του επιπέδου των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων των φοιτητριών όσον αφορά την εφαρμογή Θεραπειών ΣΠΑ. Η διδασκαλία του αντίστοιχου μαθήματος, το οποίο περιλαμβάνεται στις θεματικές ενότητες του Κλάδου, σε συνδυασμό με την παρακολούθηση και εφαρμογή εξειδικευμένων θεραπειών, δίνει τη δυνατότητα στις φοιτήτριες να αντιμετωπίζουν με Επαγγελματισμό κάθε είδους περίπτωση για την προσφορά ευεξίας και χαλάρωσης στους μελλοντικούς τους πελάτες.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










230