Εσύ έχεις Plan B; To CIIM προτείνει θετικές λύσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης


Το Cyprus International Institute of Management (CIIM), ως η κορυφαία Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Κύπρο συμμετέχει ενεργά στις τελευταίες εξελίξεις που πλήττουν την οικονομία του τόπου μας, προτείνοντας θετικές και πρωτοποριακές λύσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά και της ανεργίας, που ενδέχεται να φθάσει σε υψηλά επίπεδα, «χτυπώντας» ιδιαίτερα τους νέους.

Σε συνεργασία με το GloCalVision.org  το CIIM διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου 2013, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου, Λεωφ. Ακαδημίας 21, Αγλαντζιά, από τις 9:00 έως και τις 13:00,  δυο άκρως ενδιαφέροντα και διαφωτιστικά σεμινάρια με θέμα «Θετικές λύσεις για να βρείτε δουλειά» και «Θετικές λύσεις για να αρχίσετε την δική σας καινοτόμo επιχείρηση», δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε εργαζόμενους και άνεργους να μάθουν πώς με την σωστή στάση και αντιμετώπιση, αλλά και με το σχεδιασμό ενός «Plan B” μπορούν να βρουν θετικές λύσεις και να μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία.

Ομιλητές των  Σεμιναρίων θα είναι ο διακεκριμένος Αναπληρωτής Καθηγητής στο Nova SBE of Universidade Nova Lisboa στην Πορτογαλία και πρώην καθηγητής στο ΜΙΤ Luís Filipe Lages και ο Δρ Θεόδωρος Παναγιώτου, Διευθυντής του CIIM και πρώην καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Παράλληλα στη διάρκεια των σεμιναρίων σπουδαστές του CIIM θα παρουσιάσουν τα δικά τους βίντεο με θετικές λύσεις.

Τα σεμινάρια στοχεύουν να δώσουν στους ενδιαφερόμενους τα εφόδια για να μπορέσουν να:

• Βρουν δουλειά σύμφωνα με το δικό τους όραμα

• Δημιουργήσουν την δική τους δουλειά

• Αναπτύξουν ή να βελτιώσουν το “Plan B” τους

• Μετατρέψουν τα αδύνατα τους σημεία σε δυνατά και τις απειλές σε ευκαιρίες

•Μεταπηδήσουν από τον συμβατικό τρόπο σκέψης (“in-the-box”)  σε ένα όχι τόσο συμβατικό (“out of the box”) και στον αντισυμβατικό (“no-box”) τρόπο σκέψης

• Να γίνουν άτομα που φέρνουν θετικές λύσεις και όχι προβλήματα.

 

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και ανοικτή για το κοινό και εγγραφές γίνονται στο http://www.ciim.ac.cy/news-events/entry/do-you-have-a-plan-b.html.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επικοινωνούν στο 22462246




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










107