Ετήσια δημόσια διάλεξη Σχολής Οικονομικών, Επιστημών και Διοίκησης Πανεπ. Κύπρου


Με ομιλητή τον Νομπελίστα Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών, Χριστόφορο Πισσαρίδη, με θέμα ομιλίας «The Labour Marketin the World of Robots and Artificial Intelligence».

Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει την 4η Ετήσια Δημόσια Διάλεξη, με ομιλητή τον Νομπελίστα Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών,  Χριστόφορο Πισσαρίδη, με θέμα «The Labour Marketin the World of Robots and Artificial Intelligence».

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 6:30μ.μ., στην αίθουσα Β108 του κτιρίου Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», στην Πανεπιστημιούπολη (Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για την επίδραση της ρομποτικής, της τεχνητής νοημοσύνης και γενικά της τεχνολογίας στην αγορά εργασίας, αλλά και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας των παρευρισκόμενων με τον ομιλητή, μέσω υποβολής ερωτήσεων και σχολίων σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης.

 

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου, κ. Μάνθος Μαυρομμάτης, ενώ συντονιστικό ρόλο θα έχει ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, Καθηγητής Ανδρέας Χαρίτου.

Την εκδήλωση αναμένεται να παρακολουθήσει πλήθος προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Γενικοί Διευθυντές δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οικονομολόγοι, άτομα από την πολιτική ζωή, φοιτητές καθώς και το ευρύ κοινό. Στο τέλος της διάλεξης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις προς τον ομιλητή.

Με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: fem@ucy.ac.cy  τηλ. 22893722/22893610

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η RCB Bank.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










117