Φέτος το Β’ Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου γιορτάζει 50 χρόνια προσφοράς.


Τόσο ο  Σύνδεσμος Γονέων του Σχολείου όσο και το προσωπικό έχουν διοργανώσει - και προγραμματίζουν να διοργανώσουν κι άλλες - ποικίλες  εκδηλώσεις αφιερωμένες στο Σχολείο.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων για τα 50χρονα θα είναι η συνεστίαση που θα γίνει στο σχολείο μας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 η ώρα 8:00 το βράδυ. Στην εκδήλωση θα υπάρχει ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συμμετοχή απόφοιτων υπό τις οδηγίες δασκάλων που έχουν αφυπηρετήσει και ζουν στο Δάλι. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει κοκτέιλ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά. Γενική είσοδος €5. Θα γίνει κλήρωση με δώρο έναν  αεροπορικό εισιτήριο.

Καλούμε λοιπόν, όλους τους απόφοιτους που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να συμμετέχουν, με οποιονδήποτε τρόπο, για την πραγματοποίηση της βραδιάς όπως επικοινωνούν στο τηλέφωνο 99358976 (Μηλίτσα) για περισσότερες πληροφορίες.

Ακόμη, θα θέλαμε όπως προωθήσετε στα μέσα μαζικής επικοινωνίας την ανακοίνωση, ώστε να ενημερωθούν περισσότεροι απόφοιτοι.

Όλοι έχουμε νοσταλγήσει τα μαθητικά μας χρόνια. Ας βοηθήσουμε, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί, να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να αναπολήσουμε, έστω, λίγες στιγμές.

Όλοι ευπρόσδεκτοι.

Σύνδεσμος Γονέων Β’ Δημοτικού Σχολείου Ιδαλίου




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










338