Φοιτητές της Σχ. Επισιτιστικών Σπουδώντου KES College στηρίζουν τον ΠΑΣΥΚΑΦ στο Γυμνάσιο Ανθουπόλεως


Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, οι φοιτητές της Σχολής Επισιτιστικών Σπουδών (Μαγειρική, Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστική) του KES College είχαν μία ευχάριστη αποστολή. Αφιέρωσαν λίγη ώρα από το χρόνο τους για να στηρίξουν τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων - ΠΑΣΥΚΑΦ και το πολύτιμο έργο του. Επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Ανθουπόλεως και δημιούργησαν νόστιμες κρέπες για τους μαθητές, δασκάλους και επισκέπτες με σκοπό τα έσοδα να δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ. Η ενέργεια αυτή είχε μεγάλη ανταπόκριση καθώς πάνω από 200 κρέπες ετοιμάστηκαν και καταναλώθηκαν σε λίγα λεπτά!

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της διοργάνωσης του «Καφέ με Αγάπη» του ΠΑΣΥΚΑΦ και του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Γαλλοφωνίας και είχε καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα.  

Η φοιτήτρια του KES College, Βαρβάρα Μηλικούρη περιγράφει την εμπειρία της: «Οι καθηγητές και ο Διευθυντής ήταν πολύ ευγενικοί και μας υποδεχτήκαν με μεγάλη χαρά, προσπαθούσαν να βεβαιωθούν ότι νιώθαμε αρκετά άνετα για να μας κεράσουν κάτι από το μπουφέ με γλυκά και κέικ, ή ακόμη και να χορέψουμε μαζί τους και με τους μαθητές καθώς είχαν το διάλειμμά τους. Αυτό δεν ήταν μόνο μια πολύ ευχάριστη εμπειρία και καλή πρακτική, αλλά ήταν και μια ευκαιρία να προσφέρουμε βοήθεια σε πάσχοντες συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη, και αυτό μας ενδυνάμωσε και περιμένουμε για την επόμενη ευκαιρία όπου θα ξαναχρησιμοποιήσουμε τις ικανότητες μας για να προσφέρουμε κάτι καλό στον κόσμο».   




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










154