Φοιτήτριες Γραμματειακών Σπουδών KES College στο εκπ. πρόγραμμα «Αποτελεσματική Διοίκηση Γραφείου»


Την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Αποτελεσματική Διοίκηση Γραφείου». Το πρόγραμμα διοργανώνει και συντονίζει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Conicon, εγκεκριμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Conicon προσέφερε δωρεάν συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σε δύο, βραβευμένες με αριστείο, φοιτήτριες του Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές» του ΚES College. Οι φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εξαιρετικό αυτό πρόγραμμα, που πρέπει να τονισθεί πως είναι εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης Αγγλίας (ilm), ένα επαγγελματικό σώμα που είναι μέλος του City & Guilds, του μεγαλύτερου Οργανισμού Διαπίστευσης Επαγγελματικών Προσόντων στον κόσμο.

Το πρόγραμμα αρχικά συμπεριέλαβε εκπαίδευση σε τεχνικές και θέματα διαπροσωπικών δεξιοτήτων, και αλλά θέματα σχετικά με τη διοίκηση και οργάνωση γραφείου, απαραίτητα για τη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία και ανέλιξη των φοιτητριών.

Το KES College ευχαριστεί θερμά τον οργανισμό Conicon, που με τη χορηγία αυτή κατέστη δυνατή η πολύ σημαντική εκπαιδευτική συμμετοχή των φοιτητριών. Επίσης, το κολλέγιο ευχαριστεί προσωπικά τις κυρίες Βασιλική Χριστοφή και Έλενα Μιχαηλίδου για τη θετική τους ανταπόκριση σε όλη τη μέχρι τώρα συνεργασία και για τη φιλοξενία που πρόσφεραν στις φοιτήτριές. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










165