Γονείς Δημ. Νηπιαγωγείων: Μη μεταφέρετε την Τρίτη και Τετάρτη τα παιδιά σας στο σχολείο


Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων με επιτολή της στους γονείς των παιδιών που φοιτούν στα δημόσια νηπιαγωγεία τους καλεί να μην μεταφέρουν τα παιδιά τους στο σχολείο.  

"Προς: Προέδρους και Μέλη Συνδέσμων Γονέων

Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων

Αγαπητοί γονείς,

Η 48ωρη απεργία της ΠΟΕΔ στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ως Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους γονείς ότι η 48ωρη απεργία των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, όπως θα έχετε πληροφορηθεί, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου σε παγκύπρια βάση.

Στην απεργία θα συμμετέχει το εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των δημόσιων νηπιαγωγείων, ενώ αντίθετα τα κοινοτικά νηπιαγωγεία δεν θα επηρεαστούν και θα λειτουργήσουν κανονικά.

Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στα δημόσια νηπιαγωγεία να μην μεταφέρουν τα παιδιά τους στο σχολείο διότι οι Σχολικοί Βοηθοί που θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου δεν θα είναι υπεύθυνες για τη φύλαξη και ασφάλεια των παιδιών.

Όσον αφορά τα κοινοτικά νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν κανονικά και δεν θα  συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία αλλά παρακαλείστε θερμά να βεβαιωθείτε για την απόφαση των εκπαιδευτικών σας διότι κάποιες νηπιαγωγοί κοινοτικών τμημάτων ίσως επιλέξουν να στηρίξουν την ΠΟΕΔ και να λάβουν τελικά μέρος στην απεργία.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας".




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










171