Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση άσεμνης επίθεσης κατά της 13χρονης μαθήτριας


  Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, αναφορικά με την καταγγελία της 13χρονης μαθήτριας σε σχολείο της Πάφου, η Αστυνομία Πάφου διευκρινίζει σήμερα εξετάζει υπόθεση κοινής επίθεσης, δημόσιας εξύβρισης και άσεμνης επίθεσης και όχι σεξουαλικής κακοποίησης.

Συνοδευόμενη η 13χρονη από τη μητέρα της επισκέφθηκε την Αστυνομία Πάφου και κατήγγειλε τρεις μαθητές από το σχολείο της για προσβλητική και μειωτική συμπεριφορά εναντίον της.

Για το περιστατικό αυτό ενημερώθηκε τόσο η Διεύθυνση του Σχολείου ενώ τηλεφωνικώς ενημερώθηκε και το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης, οι τρεις μαθητές άρχισαν να την κοροϊδεύουν, να επιτίθενται εναντίον της με μαρκαδόρο και στη συνέχεια να προβαίνουν σε άλλες άσεμνες πράξεις σε βάρος της.

Μετά την καταγγελία οι τρεις μαθητές ανακρίθηκαν προφορικά  δίνοντας διάφορους ισχυρισμούς ενώ αναμένεται να ληφθούν και καταθέσεις. Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία ενώ το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού όσο και το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας έδωσαν από τη πρώτη στιγμή οδηγίες και έχουν προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες  για στήριξη της μαθήτριας. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










166