Η Cyta εγκαταλείπει άρον-άρον τον «Αριστοτέλη»


 Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της  Cyta Χρίστος Πατσαλίδης, με επιστολή του στη Βουλή ανακοινώνει σειρά ενεργειών του Οργανισμού, με την οποίες αποσυνδέεται πλήρως με το σκάνδαλο «Αριστοτέλης» που εδώ και μήνες ταλανίζει την εκπαίδευση. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Paideia-News, η Cyta, μετά τη συζήτηση στη Βουλή έχει προβεί στις ακόλουθες ενέργειες. 

1.-  Απόσυρση από τα καταστήματα Cytashop των φυλλαδίων, διαφημιστικών banner καθώς και των καρτών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

2.-  Επιστροφή των καρτών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ που δεν έχουν πωληθεί στις Ειδικές Εκδόσεις για να επιστραφεί στη Cyta το αντίστοιχο ποσό.

3.-  Κατόπιν συνεννόησης με τις Ειδικές Εκδόσεις οι πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει κάρτα από τα Cytashop και έχουν κρατήσει την απόδειξη πληρωμής θα μπορούν να μεταβούν στα cytashop για να τους επιστραφούν τα χρήματα. Σύμφωνα με τα στοιχεία πωλήσεων που έχουν δοθεί, έχουν διατεθεί 56 κάρτες από τα καταστήματα της Cyta. Οι Ειδικές Εκδόσεις θα επιστρέψουν το αντίστοιχο ποσό.

4.-  Έχει ζητηθεί και έχει διαγραφεί οποιαδήποτε αναφορά στη Cyta στο υλικό προβολής του έργου - έντυπο και ηλεκτρονικό που έχουν ετοιμάσει οι Ειδικές Εκδόσεις.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










149