Η Globaltraining υποψήφια για τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία 2013-14


Η Globaltraining, οργανισμός παροχής επαγγελματικής εκπαίδευσης, συνδεδεμένος με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στο διαγωνισμό για τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία (www.businessawardseurope.com), στην κατηγορία «Βραβείο Επικέντρωσης στον Πελάτη» (“Customer Focus”).

Η Globaltraining έχει επιλεγεί μεταξύ άλλων επιχειρήσεων από 31 Ευρωπαϊκές χώρες, να διαγωνιστεί στον επόμενο γύρο για το Ruban d'Honneur status. Οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο του 2014.

Στο θεσμό του Ευρωπαϊκού Επιχειρηματικού Βραβείου έχουν διακριθεί μερικές από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Τα Βραβεία έχουν ως στόχο την αναγνώριση οργανισμών, που διακρίνονται σε θέματα καινοτομίας, σε συνδυασμό με εξαιρετικά εμπορικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα ενεργούν υπεύθυνα και θετικά σε θέματα κοινωνικού περιεχομένου. Στον διαγωνισμό της περασμένης χρονιάς συμμετείχαν οργανισμοί των οποίων ο συνολικός κύκλος εργασιών ξεπερνούσε το 1 τρις Ευρώ, από 28 Ευρωπαϊκές χώρες. Στις επιχειρήσεις αυτές εργοδοτούνται πέραν των 2.7 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Όπως ανέφερε ο κ. Οδυσσέας Χριστοδούλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Globaltraining, «Η Globaltraining έχοντας συμπληρώσει πάνω από είκοσι χρόνια σκληρής δουλειάς και εμπειρίας στον τομέα επαγγελματικής εκπαίδευσης, το 2012 υλοποίησε την συγχώνευση των εργασιών της στην Κύπρο, Ελλάδα και Ρουμανία, καθιστώντας την ικανή να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες επαγγελματικής κατάρτισης των πελατών της. Η Globaltraining αναγνωρίζεται ως ο κορυφαίος οργανισμός στην χώρα μας στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης για το χρηματοοικονομικό τομέα. Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία είναι ευρέως αναγνωρισμένα και αποτελούν σύμβολο επιτυχίας για τις πιο δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης. Ανυπομονούμε για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.»

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στην Globaltraining, Έλενα Γρηγορίου τηλ. 22 841500/540, info.cy@globaltraining.org ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.globaltraining.org.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










139