Η Πρωτοπορία καταγγέλλει άνανδρη επίθεση από το ΕΛΑΜ. Στο νοσοκομείο στελέχη της παράταξης


 

Η ΦΠΚ Πρωτοπορία με ανακοίνωσή της καταγγέλλει άνανδρη, αναίτια και απρόκλητη επίθεση  σε βάρος στελεχών της από μέλη του ΕΛΑΜ, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από την επίθεση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μέλη της Πρωτοπορίας που ποδοπατήθηκαν και κτυπήθηκαν.

Αναφέρει στην ανακοίνωση–καταγγελία της η ΦΠΚ Πρωτοπορία:

«Για μια ακόμη φορά και με αποτροπιασμό στεκόμαστε ενώπιον της αθλιότητας και των ανήθικων βανδάλων, που δυστυχώς εισχώρησαν και στο φοιτητικό μας κίνημα. Η δυναμική παρουσία της ΦΠΚ Πρωτοπορίας, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, που έφτανε για να επικρατήσει και να κερδίσει το ένα και μοναδικό ζήτημα που πρόλαβε να τεθεί ενώπιον των φοιτητών, φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους. Σε ένα κατεξοχήν άντρο της Προοδευτικής ΚΦ, σήμερα, η θέληση για αλλαγή ήταν τόσο μεγάλη που ανατρέπει θεμελιωμένες καταστάσεις, χρόνια ριζωμένες. Σήμερα, 300 και πλέον φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δουν και να «θαυμάσουν» τους «σωτήρες του έθνους». Η άνανδρη, αναίτια και απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε για ακόμη μια φορά η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ αποτελεί επιβεβαίωση για όσα από καιρό λέγαμε. Φασιστοειδείς καταστάσεις, δεν έχουν χώρο ούτε στο φοιτητικό συνδικαλισμό αλλά ούτε και στην  κοινωνία μας. Συμφοιτητές, κτυπούν συμφοιτητές τους, με προσταγές κουβαλητών μπράβων. Στελέχη της παράταξης μας έχουν ήδη γίνει εισαγωγή στο Γενικό Νοσοκομείο στην πλειοψηφία τους γυναίκες, η οποίες ποδοπατήθηκαν και κτυπήθηκαν.

 Η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής μας. Είναι ντροπή για τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και το σεβασμό σε κάθε τι διαφορετικό, να βρίσκονται σήμερα ανάμεσα μας και να φέρουν μάλιστα σημαίες ελληνικές στις φανέλες τους. Ας μάθουν επιτέλους πως οι ήρωες του Ελληνισμού που καπηλεύονται, πέθαναν για τη δημοκρατία. Για να δώσουν δηλαδή σε αυτά τα ανθρωποειδή, το δικαίωμα της ελεύθερης βούληση και έκφρασης. Όσοι πιστεύουν πως το φρόνημα μας, θα καμφθεί διαμέσου της τρομοκρατίας και του φόβου, πλανώνται πλάνην οικτράν 

Στον δικό μας πολιτικό πολιτισμό, επιλέγουμε το δρόμο της ειλικρίνειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Κόντρα στους θρασύδειλους αντιπαραβάλλουμε την ιστορία της παράταξης μας που δεν λυγίζει σε κανένα φύσημα του ανέμου ή κόντρα στις ορμές όσων εκσφενδονίζουν το μένος τους. 

 Και αν το βουνό μπροστά μας είναι μεγάλο, αυτό που μπορεί να μας καταβάλει, είναι ενδεχομένως το χαλίκι στο παπούτσι μας, και όχι το ύψος που κάποιοι μάλιστα επιθυμούν να επεκτείνουν.  Το πάθος μας δεν προκύπτει από πρόσκαιρες επιτυχίες και βεβαίως δεν είναι το αποτέλεσμα καμίας συγκυρίας. Είναι όλοι αυτοί αγώνες που εδώ και χρόνια δίνουμε, οι οποίοι μας τρέφουν, με τρόπο που μας κάνουν να μην παραδινόμαστε και να μην λυγίζουμε. Προορισμός είναι το μέλλον και εκεί θα καταλήξουμε».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










168