Ημερίδα Πληροφορικής για μαθητές -τριες Λυκείων και Τεχνικών


Με εγκύκλιό της στους Διευθυντές/Διευθύντριες Λυκείων Μέσης και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, η Διευθύντρια Μέσης του Υπουργείου Παιδείας Ζήνα Πουλλή τους πληροφορεί ότι το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής, διοργανώνει Ημερίδα Πληροφορικής που απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες της Α' τάξης των Λυκείων Μέσης και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.

Η Ημερίδα αποσκοπεί στο να ενημερώσει, να διαφωτίσει, αλλά κυρίως να ενθαρρύνει τους νέους μας να ανακαλύψουν τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στην Επιστήμη της Πληροφορικής, καθώς και να πληροφορηθούν για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει η επιστήμη αυτή. Η ημερίδα θα περιλαμβάνει διαλέξεις από καθηγητές του Τμήματος Πληροφορικής σε θέματα αιχμής της επιστήμης της πληροφορικής, σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού από μέλη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής και επιδείξεις τεχνολογικών εφαρμογών σε ερευνητικά εργαστήρια του Τμήματος Πληροφορικής.

Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν τρείς με πέντε (3-5) μαθητές/μαθήτριες της Α' τάξης από κάθε Λύκειο. Σε περίπτωση μη επαρκούς ενδιαφέροντος από μαθητές/μαθήτριες της Α' τάξης, τότε θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν την Ημερίδα και μαθητές Β' και Π τάξης (που δεν παρακολούθησαν προηγουμένως παρόμοια ημερίδα).

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, από τις 09:30 μέχρι τις 16:30 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι μαθητές/μαθήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στην Πανεπιστημιούπολη στις 09:00 π.μ.. στο κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου Α.Γ. Λεβέντη

Η κ. Πουλλή παρακαλεί τους διευθυντές  όπως μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013 το αργότερο, συμπληρώσουν τα στοιχεία των προτεινομένων μαθητών/μαθητριών (με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες) στο αρχείο που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://docs.qooqle.com/spreadsheet/ccc?kev=0AtDztLXJHxF8dGJhTnNnVzh4Z3lreUVUYnBp




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










144