Ημερίδα ΥΠΠ: «Εσπερινές Τεχνικές Σχολές, Σχολές Δεύτερης Ευκαιρίας - Πρότυπα Δια Βίου Μάθησης»


Με εγκύκλιό του, ο Διευθυντής Τεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Ηλίας Μαρκάτζιης ανακοινώνει ότι η Μονάδα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Ταμείων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Εσπερινές Τεχνικές Σχολές, Σχολές Δεύτερης Ευκαιρίας - Πρότυπα Δια Βίου Μάθησης».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Δράσεων Δημοσιότητας για το πιο πάνω έργο, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κυπριακή Δημοκρατία. Σκοπός των προαναφερόμενων δράσεων είναι η κατάλληλη διάχυση της πληροφόρησης, τόσο στους εν δυνάμει ωφελούμενους όσο και στην κοινή γνώμη.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό από τις 9:00-13:00.

Ομιλητής θα είναι ο κ. Antonio Silva Mendes, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης στη Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο κ. Ηλίας Μαρκάζιης Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Σύντομες παρεμβάσεις θα κάνουν απόφοιτοι της Εσπερινής Τεχνικής Λευκωσίας.

Οι εκπαιδευτικοί Τεχνικής καλούνται ν’ απαντήσουν  για τη συμμετοχή τους στο 22806348 μέχρι την Τρίτη 16 Απριλίου 2013.

Ημερίδα «Εσπερινές Τεχνικές Σχολές, Σχολές Δεύτερης Ευκαιρίας - Πρότυπα Δια Βίου Μάθησης»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










220