KES College: Αξιολόγηση–Πιστοποίηση του Προγράμματος Σπουδών «Τεχνικός Περιβαλλοντικής Διαχείρισης»


  To KES College είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Αξιολόγηση – Πιστοποίηση του Προγράμματος Σπουδών «Τεχνικός Περιβαλλοντικής Διαχείρισης» από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε).

Οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών "Τεχνικός Περιβαλλοντικής Διαχείρισης" επωφελούνται της Κρατικής Χορηγίας μέχρι €3.420 το χρόνο (με ειδικά κριτήρια). Το Πρόγραμμα Σπουδών "Τεχνικός Περιβαλλοντικής Διαχείρισης" είναι 2ετές και οδηγεί σε Δίπλωμα.

Το Πρόγραμμα Σπουδών παρέχει εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση μέσα από τα εισαγωγικά μαθήματα, τα μαθήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και τα μαθήματα για τη δημιουργία και λειτουργία μικρής επιχείρησης. Οι απόφοιτοι είναι σε θέση να συμβάλουν στη διαδικασία σχεδιασμού, διαμόρφωσης και εφαρμογής περιβαλλοντικής πολιτικής σε μια επιχείρηση.

Το KES College έχει συνάψει συμφωνία με την εταιρεία συλλογικού συστήματος ανακύκλωσης Green–Dot, ώστε οι φοιτητές του Προγράμματος να εκτελούν εκεί την πρακτική τους.

Ο «Τεχνικός Περιβαλλοντικής Διαχείρισης» ανήκει στα Επαγγέλματα του Μέλλοντος με ευρύ φάσμα επαγγελματικής αποκατάστασης λόγω της έμφασης που δίνεται στην προστασία και στη διαχείριση του περιβάλλοντος.

Το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 του KES College ενισχύεται συνεχώς με Αξιολογημένα – Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών, τα οποία είναι πρωτοποριακά και μοναδικά και διασφαλίζουν ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον στους αποφοίτους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Πρόγραμμα Σπουδών "Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων" μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 22875737.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










145