KES College: Νέος κλάδος, Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων 4 χρόνια πτυχίο. Εγκεκριμένος από ΥΠΠ


Το KES College ανακοινώνει ότι ο νέος κλάδος σπουδών «Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, (4 χρόνια πτυχίο)", έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Το πτυχιακό αυτό πρόγραμμα εντάσσεται στη Σχολή Επισιτιστικών, Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών του Κολλεγίου και κύριο στόχο έχει να προετοιμάσει νέους για να καταλάβουν θέσεις ως Διευθυντικά Στελέχη σε Επισιτιστικές Επιχειρήσεις.  

Ο κλάδος θα λειτουργήσει από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2015 – 2016.

Κύρια χαρακτηριστικά του κλάδου:

Γλώσσα Διδασκαλίας:      Ελληνική

Διάρκεια Σπουδών:          4 Χρόνια

Τίτλος Σπουδών:    Πτυχίο στη Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα συνδυάζει τη δύναμη της Μαγειρικής και της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης καθώς και της Τέχνης της Αρτοποιίας, προκειμένου να ετοιμάσει τους φοιτητές και φοιτήτριες που το παρακολουθούν για σταδιοδρομία ως Διευθυντικά Στελέχη σε Επισιτιστικές Επιχειρήσεις. Με τα μαθήματα ειδικότητας που διδάσκονται αλλά και με άλλα μαθήματα που έχουν σχέση με τις επιχειρήσεις, τη διοίκηση και άλλα σχετικά θέματα, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να κατανοούν τις γενικές, οικονομικές, διοικητικές και επιχειρησιακές πτυχές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο λειτουργούν και να παίρνουν τις πιο ορθές αποφάσεις προς το συμφέρον της Επισιτιστικής Επιχείρησης στην οποία εργάζονται.         

Οι φοιτητές μπορούν να εστιάσουν τις σπουδές τους επιλέγοντας μια από τις δυο επικεντρώσεις του προγράμματος:

α) Επικέντρωση στη Μαγειρική

β) Επικέντρωση στην Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική

Κάθε μια από τις επικεντρώσεις έχει μερικά δικά της χαρακτηριστικά μαθήματα, τα οποία προσφέρουν στους φοιτητές και φοιτήτριες περισσότερη εξειδίκευση σε ένα από τους δύο τομείς, ενώ τα περισσότερα μαθήματα είναι κοινά.  

Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 22875737 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.kescollege.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










211