Νέος κλάδος σπουδών στο KES College: «Business Management (4 Years Bachelor of Arts)»


Το KES College ανακοινώνει ότι ο νέος κλάδος σπουδών  «Business Management, (4 Years, Bachelor of Arts)», έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Το πτυχιακό αυτό πρόγραμμα εντάσσεται στη Σχολή Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολλεγίου και παρέχει στους φοιτητές γερές βάσεις στον τομέα των επιχειρήσεων.

Ο κλάδος θα λειτουργήσει από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2015 – 2016.

Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλική

Διάρκεια Σπουδών: 4 Χρόνια

Τίτλος Σπουδών: Business Management, Bachelor of Arts (Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων)

Το πρόγραμμα βασίζεται εξίσου στη θεωρία και την πρακτική. Μέσα από τα διάφορα μαθήματα, δίνεται έμφαση στην πλήρη κατανόηση  των πτυχών λειτουργίας μιας επιχείρησης και του ρόλου της Διοίκησής της.

Το πρόγραμμα παρέχει την ευελιξία επιλογής εξειδίκευσης, επιτρέποντας στους φοιτητές να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές επικεντρώσεις που λειτουργούν μέσα στον κλάδο, αντί της συνηθισμένης μιας μόνο εξειδίκευσης.

Οι επικεντρώσεις του τετραετούς κλάδου Business Management, μεταξύ των οποίων μπορεί να επιλέξει ένας φοιτητής, είναι οι ακόλουθες:

  1. Διοίκηση
  2. Μάρκετινγκ
  3. Ξενοδοχειακή Διοίκηση
    1. Τουριστική Διοίκηση

Ένα ανταγωνιστικό πτυχίο μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την ένταξη ενός νέου στελέχους στην αγορά εργασίας, ιδιαίτερα για εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Ευκαιρίες Εργοδότησης: Ιδιωτικός Τομέας / Δημόσιες Επιχειρήσεις / Οργανισμοί / Τραπεζικός Τομέας

Για περισσότερες πληροφορίες, στον Υπεύθυνο Κλάδου, κ. Χρίστο Κωνσταντίνου - Tηλ.: 22875737 / email: chris.constantinou@kes.ac.cy ή στην ιστοσελίδα www.kescollege.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










853