OPEN DAY για τα «Πράσινα Προγράμματα» του KES College


Η Σχολή Περιβαλλοντικών Σπουδών του KES College ανακοινώνει ότι προσφέρει τους ακόλουθους κλάδους, που έχουν σχέση με το πράσινο, τη φύση, τα υγιεινά προϊόντα και την προστασία του περιβάλλοντος:

-  Κηποτεχνία – διετές πρόγραμμα, Αξιολογημένο - Πιστοποιημένο (κρατική χορηγία, με οικονομικά κριτήρια)

-  Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου – τριετές πρόγραμμα, Αξιολογημένο - Πιστοποιημένο (κρατική χορηγία, με οικονομικά κριτήρια)

-  Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων –διετέςπρόγραμμα εγγεγραμμένο στο ΥΠΠ, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία Αξιολόγησης - Πιστοποίησης 

-  Σύμβουλος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης – διετές πρόγραμμα εγγεγραμμένο στο ΥΠΠ, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία Αξιολόγησης - Πιστοποίησης 

Τα εργαστηριακά μαθήματα των δύο προγραμμάτων Κηποτεχνίας γίνονται στα Φυτώρια Σολωμού στη Νήσου, κάτω από πραγματικές συνθήκες. Για τα δύο άλλα προγράμματα ισχύει κάτι αντίστοιχο για άλλους χώρους, που σχετίζονται με τη φύση των προγραμμάτων.

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, οργανώθηκε στα Φυτώρια Σολωμού στη Νήσου, “Ανοικτή Ημέρα – OpenDay” για τα πιο πάνω “ΠράσιναΠρογράμματα”του KESCollege. Μέσα στο μαγευτικό περιβάλλον του πρασίνου και των λουλουδιών των Φυτωρίων, καθηγητές και φοιτητές των προγραμμάτων Κηποτεχνίας διένεμαν ενημερωτικά φυλλάδια για την περιποίηση των κήπων και έδιναν σχετικές συμβουλές στους επισκέπτες των Φυτωρίων.

Ταυτόχρονα, φοιτητές και καθηγητές όλων των “Πράσινων Προγραμμάτων” του KES College ενημέρωναν για τις σπουδές και τις δυνατότητες εργοδότησης για όλους τους πιο πάνω κλάδους. Στο τέλος, κάθε επισκέπτης έπαιρνε ως δώρο ένα φυτό σε γλάστρα, προσφορά της Σχολής Περιβαλλοντικών Σπουδών του KES College.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Επίτροπος Περιβάλλοντος κυρία Ιωάννα Παναγιώτου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










182