Οpen Day του Εκπαιδευτικού Κέντρου Τεχνολογίας Αυτοκινήτου στη Λεμεσό


Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Τεχνολογίας Αυτοκινήτου ATC στη Λεμεσό, σας προσκαλεί σε συνάντηση γνωριμίας με σκοπό την ενημέρωση και την παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών σχετικά με το νέο τμήμα που ξεκινά το Σεπτέμβρη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013, η ώρα 20:00 στο χώρο του Εκπαιδευτικού Κέντρου στη Λεμεσό, όπου θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού οι υπεύθυνοι του προγράμματος, οι καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδική παρουσίαση που αφορά το αναλυτικό πρόγραμμα του αγγλικού διπλώματος επιπέδου 3 στη Συντήρηση και Επιδιόρθωση Ελαφρών Οχημάτων – IMIAL LEVEL 3 Diploma in Light Vehicle Maintenance and Repair Principles (QCF) – που προσφέρεται από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Τεχνολογίας Αυτοκινήτου ATC σε συνεργασία με το ΙΜΙ Αγγλίας.  

Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης, όπου θα μπορούν ελεύθερα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το δίπλωμα, θα λάβουν έντυπο ενημερωτικό υλικό και θα ξεναγηθούν στους χώρους του εκπαιδευτικού κέντρου.  

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 25396206 ή να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@atccy.com.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










149