Παγκύπρια πρωτιά σε φοιτητή του Τμήματος Επαγγελματικών Σπουδών του P.A. College


 Το Τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών του P.A. College με περηφάνια ανακοινώνει την επιτυχία του φοιτητή του, Γιώργου Σάββα, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη Παγκύπρια θέση στο μάθημα P6 Advanced Taxation in Cyprus στην εξεταστική ACCA Ιουνίου, 2016.  Στον  Γιώργο απονεμήθηκε επίσης χρηματικό βραβείο για την επιτυχία του από τον ελεγκτικό οίκο Deloitte Cyprus τη βραδιά της τελετής αποφοίτησης του P.A. College στις 30 Ιουνίου 2017.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κολλεγίου:  

«Το Τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών του P.A. College είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητά του και κατά συνέπεια τα άριστα αποτελέσματα των φοιτητών του. Το Τμήμα στελεχώνεται με έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές και προετοιμάζει τους φοιτητές του για όλες τις εξωτερικές εξετάσεις του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).  Η εμπειρία και η εξειδίκευση των καθηγητών όπως και  οι επιπλέον ώρες διδασκαλίας και επαναλήψεων, τα μικρά τμήματα και το επιτυχημένο ιστορικό αποτελεσμάτων στις εξετάσεις καταδεικνύουν ότι οι στόχοι του Τμήματος έχουν επιτευχθεί.  Σε αυτό συνηγορούν τόσο η ανοδική πορεία στον αριθμό των φοιτητών, όσο και η εμπιστοσύνη που δείχνουν τα λογιστικά/ελεγκτικά γραφεία προς το Τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών του P.A. College για την εκπαίδευση των υπαλλήλων τους. Eπιπρόσθετα, το Τμήμα βραβεύτηκε με το ACCA Gold Approved Learning Partner Status το Σεπτέμβριο του 2016. Το ACCA Gold approved status επικυρώνει την ψηλή ποιότητα διδασκαλίας καθώς και την άριστη υποστήριξη των φοιτητών σε ένα εξαιρετικά άνετο και ακαδημαϊκά άρτιο περιβάλλον.

Το Τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών του P.A. College ανακοινώνει την ημέρα ενημέρωσης του κοινού εν όψει της επερχόμενης έναρξης μαθημάτων ACCA, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 και ώρα 6:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του P.A. College.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










267