Πανεπ. Κύπρου Τμ. Βιολογικών Επιστημών: Κενή θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού


Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κενή θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού

Τίτλος: Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ)

Αρ. Θέσεων: Μια (1)

Κατηγορία: Με συμβόλαιο για ένα (1) χρόνο με δυνατότητα ανανέωσης

Τόπος Εργασίας: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) για το Τμήμα Βιολογικών Επιστημών. Το γνωστικό αντικείμενο που θα διδάξει ο/η επιτυχών/ούσα υποψήφιος/α είναι:

(1) Εργαστηριακές ασκήσεις και ασκήσεις πεδίου σε μαθήματα σχετικά με τη Ζωική Ποικιλότητα και την Οικολογία

(2)  Μαθήματα σχετικά με τη Θαλάσσια Βιολογία και τη Θαλάσσια Οικολογία Καθήκοντα και Ευθύνες:

Κύριο έργο του μέλους ΕΕΠ που θα διοριστεί στην παραπάνω θέση θα είναι η διδακτική, εργαστηριακή και τεχνική υποστήριξη των φοιτητών του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών στο πλαίσιο εργαστηριακών μαθημάτων στα πεδία της Ζωικής Ποικιλότητας και της Θαλάσσιας Βιολογίας και Οικολογίας, όπως ενδεικτικά η Ζωολογία, η Οικολογία, η Θαλάσσια Βιολογία, η Θαλάσσια Οικολογία, η Εξελικτική Βιολογία και η Βιοποικιλότητα της Κύπρου, περιλαμβανομένης της σχετικής διδασκαλίας υπό την εποπτεία μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού. Απαιτούμενα Προσόντα:

  1. Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών σχετικός με τα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα ή πτυχίο Βιολογίας
  2. Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας
  3. Αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία σε σχετικά γνωστικά αντικείμενα
  4. Αποδεδειγμένη εμπειρία σε εργαστηριακές ασκήσεις και ασκήσεις πεδίου σε σχετικά γνωστικά αντικείμενα
  5. Διδακτορικό σε σχετικά γνωστικά αντικείμενα
    Πρόσθετα προσόντα που θα συνεκτιμηθούν στην αξιολόγηση:
    1. Επιστημονική δραστηριότητα
     Απολαβές:

Η εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό είναι η Α8-Α10-Α11 και η τοποθέτησή τους γίνεται αναλόγως των προσόντων και της διδακτικής τους πείρας. Σημειώνεται ότι κατά την ημερομηνία πρόσληψης θα εφαρμοστούν όλες οι ισχύουσες νομοθεσίες που επηρεάζουν τις απολαβές του/της υποψηφίου/ας.

Διαδικασία Υποβολής Ενδιαφέροντος

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα έγγραφα, σε μορφή PDF, ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://applications.ucy.ac.cy/recruitment

  1. Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα
  2. Αντίγραφο ταυτότητας/διαβατηρίου
  3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών
  4. Δείγματα συγγραφικής/ερευνητικής δράσης, εάν υπάρχουν
  5. Επιστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
  6. Τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις 3ών ακαδημαϊκών που θα ειδοποιηθούν αυτόματα, με την υποβολή της αίτησης, για κατάθεση εμπιστευτικών συστατικών επιστολών.

Τα πιο πάνω στοιχεία 1-5 θα πρέπει να ανεβούν τα καθένα ως ένα ξεχωριστό αρχείο σε μορφή PDF.

Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα κληθεί να προσκομίσει πιστοποιημένα φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (όσον αφορά τίτλους σπουδών από Πανεπιστήμια στην Κύπρο) ή από την Εκδίδουσα Αρχή (όσον αφορά Πανεπιστήμια του Εξωτερικού).

Αιτήσεις που δεν περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά/στοιχεία, όπως αυτά καθορίζονται στην ηλεκτρονική αίτηση στον παραπάνω σύνδεσμο δεν είναι αποδεκτές.

Οι υποψήφιοι/ες έχουν την ευθύνη να επιβεβαιώσουν ότι η ηλεκτρονική τους αίτηση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς. Αμέσως μετά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής αιτήσεως οι υποψήφιοι/ες θα λαμβάνουν αυτόματο μήνυμα για την επιτυχή υποβολή της αίτησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποτείνονται στη Γραμματεία του Τμήματος, τηλ. 22892880 ή στο email: athena@ucy.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










129