Πού πήγε η δέσμευση για αξιοποίηση των πιο άξιων μυαλών, μακριά από κομματικά βαρίδια;


 Με γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ Χαράλαμπος Σταυρίδης ερωτά που πήγε η δέσμευση για αξιοποίηση των «πιο άξιων και λαμπρών μυαλών του τόπου, μακριά από κομματικά βαρίδια». Αναφέρει στη δήλωσή του:

«Μετά από πολύμηνη δυστοκία, χθες, ολόκληρη η Κύπρος παρακολούθησε την πολιτική επιτροπή που συγκάλεσε ο κ. Γιώργος Λιλλήκας και η οποία έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό και υλοποίηση του προγράμματος διακυβέρνησης της χώρας σε περίπτωση εκλογής του.

Αναμέναμε με μεγάλο ενδιαφέρον την υλοποίηση των επαναλαμβανόμενων δεσμεύσεων περί «αξιοποίησης των πλέων άξιων και λαμπρών μυαλών του τόπου, μακριά από κομματικά βαρίδια», οι οποίες φαίνεται να έχουν παραχωρήσει την θέση τους στις ανάγκες τήρησης των αναγκαίων ισορροπιών ανάμεσα στις ετερόκλητες δυνάμεις που τον στηρίζουν.

Σημειώνουμε με ενδιαφέρον, ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που καταγράφονται στην πολιτική επιτροπή του κ. Λιλλήκα, δεν είναι νέοι επιστήμονες, ακαδημαϊκοί ή τεχνοκράτες, σχετικοί με τις ανεφάρμοστες προτάσεις που καταθέτει, αλλά πολιτικά πρόσωπα του σήμερα και του χθες».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










152