Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης 2011-2012 του KES COLLEGE


Η τελετή ξεκίνησε με δέηση από τον Χωρεπίσκοπο Μεσαορίας Γρηγόριο, ο οποίος απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους τούς συνεχάρη για την ολοκλήρωση τών σπουδών τους, επειδή, όπως είπε, «κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους ένα όπλο, το οποίο θα τους βοηθήσει να καταξιωθούν επαγγελματικά μέσα στην κυπριακή κοινωνία και να είναι χρήσιμοι και ωφέλιμοι για τον τόπο τους».

Ο Διευθυντής και Ιδρυτής του KES COLLEGE κ. Θεόδωρος Π. Στυλιανού στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις αναβαθμίσεις στις οποίες προέβηκε το Κολλέγιο κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2011 – 2012 όσον αφορά τα προγράμματα σπουδών του, την κτηριακή υποδομή και τον εργαστηριακό εξοπλισμό, τις συνεργασίες με ακαδημαϊκά ιδρύματα τού εξωτερικού, την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και τη δημιουργία γραφείου Erasmus. Απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους τούς διαβεβαίωσε ότι το Κολλέγιο τούς έχει δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχουν στην επαγγελματική τους πορεία και τους προέτρεψε να μην απογοητευτούν όταν συναντήσουν δυσκολίες, αλλά να επιμείνουν στο δρόμο τής ελπίδας έχοντας πάντα στο μυαλό πως το KES COLLEGE δεν θα πάψει ποτέ να τους παρακολουθεί και να ενδιαφέρεται για μια θέση εργασίας για τον καθένα τους.

Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Ανδρέας Πιτσιλλίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη να πάρουν οι νέοι άνθρωποι τη ζωή τους στα χέρια τους και ατσαλωμένοι με τις γνώσεις που πήραν κατά τη διάρκεια τών σπουδών τους, να ανοίξουν τα φτερά τους προς το μέλλον. Τους συμβούλευσε να μη συμβιβαστούν με τη μετριότητα της εποχής και να αμφισβητήσουν το κατεστημένο, φέρνοντας την καινοτομία στον επαγγελματικό τους χώρο.  

Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός της Διευθύντριας Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ Δέσποινας Μαρτίδου – Φορσιέρ από τον Ανώτερο Λειτουργό Εκπαίδευσης κ. Ανδρεά Παπούλα. Ανέφερε πως από την ίδρυσή του το KES COLLEGE ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες τών σπουδαστών και στις ανάγκες τής οικονομίας τής Κύπρου, προσφέροντας επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς κλάδους σπουδών. «Η γνώση, το ενδιαφέρον και ο επαγγελματισμός που διακατέχει τη διεύθυνση και το προσωπικό τής Σχολής», πρόσθεσε «προσφέρουν στους φοιτητές τα απαραίτητα εχέγγυα, ώστε να έχουν σωστή εκπαίδευση και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία».

Η Τελετή Αποφοίτησης συνεχίστηκε με το Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων τής ακαδημαϊκής χρονιάς 2011 – 2012, το οποίο παρουσίασε ο Αναπληρωτής Διευθυντής του KES COLLEGE κ. Πέτρος Θ. Στυλιανού. Ακολούθησε χαιρετισμός εκ μέρους των τελειοφοίτων από την τελειόφοιτη με την υψηλότερη βαθμολογία Νικολίνα Χαμάλη του Κλάδου Βοηθών (Τεχνικών) Φαρμακείου, η οποία ευχαρίστησε τους γονείς και τους καθηγητές για τη βοήθεια και τη στήριξη που παρείχαν σε όλους τους φοιτητές κατά τη διάρκεια τών σπουδών τους.

Το πρόγραμμα της τελετής ολοκληρώθηκε με τις απονομές βραβείων, διπλωμάτων και ανώτερων διπλωμάτων στους τελειόφοιτους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










179