Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης στο ΑΞΙΚ


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 και ώρα 8 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία η Τελετή Αποφοίτησης του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Αποφοίτησαν 79 φοιτητές οι οποίοι παρακολούθησαν τα προγράμματα του Ινστιτούτου τα οποία είναι τριετούς φοίτησης στο επίπεδο Ανώτερου Διπλώματος (επίπεδο 5 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Επαγγελματικών Προσόντων), ένα στην Ξενοδοχειακή και Τουριστική Διεύθυνση (με γλώσσα διδασκαλίας την Αγγλική) και ένα στις Μαγειρικές Τέχνες (με γλώσσες διδασκαλίας την Αγγλική και την Ελληνική).

Την τελετή τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία απένειμε τα Προεδρικά Βραβεία εκ μέρους τoυ Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη καθώς και Διπλώματα στους Αποφοίτους. Παρέστη επίσης μεγάλος αριθμός αξιωματούχων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, τουριστικών και κοινωνικών εταίρων καθώς και στελεχών της ξενοδοχειακής, επισιτιστικής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελετή είχε θεματική με τίτλο “Η ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 μέσα από τα μάτια των τελειοφοίτων” την οποία ετοίμασαν και παρουσίασαν  τελειόφοιτοι του ΑΞΙΚ.  Το πρόγραμμα της τελετής παρουσίασαν άριστοι φοιτητές του δευτέρου έτους των προγραμμάτων σπουδών του ΑΞΙΚ.

Ακολούθησε δεξίωση στην οποία οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις γαστρονομικές δημιουργίες των φοιτητών του ΑΞΙΚ υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










585