Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του CDA College


 Την 1η Ιουλίου διοργανώθηκε η καθιερωμένη Τελετή Αποφοίτησης στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών στην Λευκωσία του CDA College για την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 παρουσία εκπαιδευτικών και κοινωνικών παραγόντων της πόλης.  Στην αποφοίτηση απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Κολεγίου κ. Δημήτρης Χριστοφόρου ο οποίος αφιέρωσε τη βραδιά στην αείμνηστη σύζυγο του Αθανασία Δ. Χριστοφόρου, μία εκ των ιδρυτών του Κολεγίου που απεβίωσε πρόσφατα, και ανακοίνωσε ότι θα δοθούν 4 πλήρεις υποτροφίες σε κάθε Παράρτημα στη μνήμη της.

Στην ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου κ. Αθανάσιος Δ. Χριστοφόρου επεσήμανε ότι φέτος το Κολέγιο CDA συμπληρώνει 40 χρόνια προσφοράς στην κυπριακή εκπαίδευση με 4 Παραρτήματα Παγκύπρια και 34 αξιολογημένους κλάδους σπουδών. Παράλληλα συνεχάρη θερμά όλους του αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Στη συνέχεια προσκλήθηκαν στο βήμα οι πρόεδροι των φοιτητικών συμβουλίων, οι οποίοι στις ομιλίες τους αποχαιρέτησαν τη φοιτητική τους ζωή και ευχαρίστησαν τον διευθυντή και τους καθηγητές για τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκόμισαν για την σταδιοδρομία τους.

Ακολούθησε η βράβευση και η απονομή διπλωμάτων σε όλους τους απόφοιτους των κλάδων της Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεταπτυχιακού και Πτυχίου, του Ανώτερου Διπλώματος της Κομμωτικής,  των Γραμματειακών Σπουδών (1,2 και 3 χρόνων), της Αισθητικής Πτυχίου και Διπλώματος , του Travel and Tourism Administration, του Fashion Design και του Information and Communication Technology σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Η βραδιά τελείωσε με δεξίωση στον κήπο του αμφιθεάτρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










180