ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΗ*
Μπήκαμε ήδη στην τελική ευθεία για τις προεδρικές εκλογές , εκλογές οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον της πατρίδας μας αφού αν αναλογιστεί κανείς τα όσα περάσαμε την τελευταία πενταετία και αξιολογήσει την κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, ΑΥΤΕΣ είναι οι ποιο καθοριστικές εκλογές που θα γίνουν μέχρι τώρα στην Κύπρο.
Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι πολίτες και όχι οι υποψήφιοι. Αυτή την στιγμή οι πολίτες έχουν στα χέρια τους το μέλλον την Κύπρου μας , το μέλλον των παιδιών μας το μέλλον των επόμενων γενεών. Η ψήφος σε αυτές της εκλογές θα δώσει το μήνυμα της αλλαγής από αυτή την άθλια κατάσταση που ζούμε , θα δώσει το μήνυμα την συνένωσης δυνάμεων για το καλό της πατρίδας μας , θα δώσει το μήνυμα πως ξοφλημένες ιδεολογίες και πολιτικές του παρελθόντος δεν βοηθούν το τόπο και δεν έχουν θέση σε μια Ευρωπαϊκή χώρα, θα δείξει πως οι Έλληνες της Κύπρου μπορούν και έχουν δικαίωμα για ελπίζουν για ένα καλύτερο αύριο , για μια ελεύθερη πατρίδα, για μια καλύτερη ζωή.
Στις 17 Φεβρουαρίου η ψήφος των πολιτών θα αλλάξει το μέλλον όλων μας. Στις 17 Φεβρουαρίου οι πολίτες θα αγκαλιάσουν την Υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη αφού αυτός ο άνθρωπος είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει την ελπίδα σε αυτό τον τόπο. Μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς χωρίς εσάς.
ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ !!!