Ρόλος και αποστολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Θεολογικής Σχολής Χάλκης. Διαλεξη στο Π.Κ.


Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πραγματοποιεί διάλεξη με κύριο ομιλητή τον Μητροπολίτη Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρο, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής της Αγίας Τριάδος Χάλκης.

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα μιλήσει για το ρόλο και την αποστολή της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, αλλά και του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, κ.κ. Χρυσόστομος B’ και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.

Μετά το πέρας της διάλεξης του Μητροπολίτη Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρου θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, την οποία θα συντονίσει ο Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών της  Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου, κ. Σταύρος Σ. Φωτίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016,  στις 7:00μ.μ., στο Αμφιθέατρο Β108, Κτήριο Συμβουλίου – Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» στην Πανεπιστημιούπολη.

Πληροφορίες στο τηλ.: 22894305




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











100