Σεμινάριο για γεωγράφους, φυσιογνώστες, βιολόγους και γεωλόγους


Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν γεωγραφία και συγκεκριμένα σε όλους τους γεωγράφους αλλά και σε φυσιογνώστες / βιολόγους / γεωλόγους, εκεί όπου δεν υπάρχει γεωγράφος με έδρα το συγκεκριμένο σχολείο. Απαιτείται η παρουσία μόνο ενός εκπαιδευτικού ανά σχολείο.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα διασαφηνιστούν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και οι δυνατότητες ξεχωριστής μελέτης από κάθε σχολείο στη βάση των δικών του δεδομένων.

Παρακαλείστε να διευκολύνετε την παρουσία ενός εκπαιδευτικού από το σχολείο σας στο σεμινάριο τούτο. Εννοείται ότι ο εκπαιδευτικός θα προβεί στις δέουσες διευθετήσεις για τυχόν σχολικές υποχρεώσεις που θα έχει τη μέρα εκείνη.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2012, από τις 09.00 ως τις 13.00, στο Γυμνάσιο Κωνσταντινούπολης, αίθουσα πολυμέσων, στο Στρόβολο. Στο κέντρο αυτό θα προσέλθουν οι καθηγητές από τα σχολεία όλων των επαρχιών. Αναμένεται από τα επηρεαζόμενα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής, μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012, είτε με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 22800862, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dme-geographia@schools.ac.cy, υπόψη Δρ. Γιαννάκη Κουμίδη, ΕΜΕ φυσιογνωστικών/βιολογίας/γεωγραφίας.

Για να συμπληρωστε τη δήλωση συμμετοχής ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


137