Σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για το CIIM και τα προγράμματά του


 Στις κορυφαίες θέσεις σε διεθνείς λίστες κατάταξης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων βρίσκεται το CIIM – The Cyprus International Institute of Management, καταλαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και για τα μεταπτυχιακά προγράμματά του.

 

Το CIIM είναι το μόνο Business School στην Κύπρο που έλαβε “3 Palmes of Excellence - Excellent Business School with Reinforcing International Influence” από το Edu Universal για το 2016 και ανακηρύχθηκε και ως άριστο Business School με διεθνή επιρροή. Eπιπρόσθετα, το Executive Educational Centre του CIIM κατατάχθηκε τέταρτο στον κόσμο για τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη στελεχών με βάση τη λίστα της EU U-Multirank, η οποία βασίζεται σε ένα μοντέλο αξιολόγησης Πανεπιστημίων, το Multi-Dimensional Global University Ranking System.

 

Την ίδια στιγμή, τα μεταπτυχιακά προγράμματα του CIIM καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις στις αντίστοιχες παγκόσμιες λίστες. Συγκεκριμένα, το MSc in Management (μεταπτυχιακό πρόγραμμα πάνω στη διοίκηση επιχειρήσεων που τώρα μετονομάστηκε σε MSc Business Management) κατέχει την 21η θέση σε όλη τη Δυτική Ευρώπη με βάση την κατάταξη του Eduniversal, του διεθνούς πρακτορείου αξιολόγησης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων Ανώτερης Εκπαίδευσης.

 

Όσον αφορά το MSc in Human Resources Management & Organisational Behaviour (μεταπτυχιακό πρόγραμμα πάνω στη διοίκηση ανθρωπίνων πόρων και την οργανωσιακή συμπεριφορά), αυτό κατατάσσεται στην 31η θέση στην ίδια λίστα του Eduniversal, ενώ ακριβώς στην επόμενη θέση βρίσκεται το MSc in Public Sector Management (μεταπτυχιακό πάνω στη διοίκηση του Δημοσίου τομέα). Τέλος, το MSc in Financial Services (μεταπτυχιακό πάνω στα χρηματοοικονομικά) βρίσκεται στην 73η θέση παγκοσμίως, του ίδιου συστήματος αξιολόγησης, κάτι που φανερώνει τη διεθνή απήχηση που έχουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του CIIM.

 

To CIIM διαθέτει παγκοσμίου φήμης καθηγητές, με τον Δρ. Θεόδωρο Παναγιώτου, διευθυντή του ιδρύματος, να έχει μακρά πορεία στο Harvard University, έχοντας διδάξει για περισσότερα από 25 χρόνια στις αίθουσές του.

 

Το CIIM – The Cyprus International Institute of Management είναι ένα μη κερδοσκοπικό διεθνές business school που ιδρύθηκε το 1990, με όλα τα προγράμματά του να είναι διαπιστευμένα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε), σύμφωνα με τα πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές που παρέχει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Διασφάλισης της Ποιότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (EQAVET).

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










47