Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για το Erasmus στο οποίο συμμετέχει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου


Το Erasmus Mundus International Master on Adult Education for Social Change, στην προσφορά του οποίου συμμετέχει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), εξασφάλισε το βραβείο της Universities Association for Lifelong Learning (UALL) στην κατηγορία «Διεθνή Προγράμματα» για το έτος 2019.

Πρόκειται για ένα διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα, το οποίο προσφέρεται από τέσσερα Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια: University of Glasgow, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, University of Malta, University of Talinn (Tallinna Ülikool), και το Maynooth University, ως πανεπιστήμιο τρίτης χώρας.

Τα αποτελέσματα των βραβείων UALL 2019 ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της UALL με θέμα «Lifelong Learning and Innovation», το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 10-12 Απριλίου στο University of Wolverhampton.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











147