Στη φιλόλογο της Γ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού Ζωή Χριστοδούλου, το βραβείο Ενεργού Πολίτη


 Στέφθηκε με επιτυχία η δεύτερη βράβευση εθελοντών που με τη δράση και το παράδειγμά τους οδηγούν στον δρόμο της ανιδιοτελούς-αφιλοκερδούς προσφοράς και άλλους συνανθρώπους μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν χέρι βοήθειας σε εκείνους που βρίσκονται απελπισμένοι σε δεινές καταστάσεις.

 Η Ζωή Χριστοδούλου,  φιλόλογος που εργάζεται στη Γ' Τεχνική Σχολή Λεμεσού και που εκπροσωπούσε το σχολείο της, απέσπασε το βραβείο Ενεργού Πολίτη 

Εθελοντές εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα. 

Τα  Βραβεία Ενεργού Πολίτη διοργάνωσε και φέτος ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, του Φιλελευθέρου, του Active Radio, του Άλφα TV και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. 

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στις 20 Μαΐου 2019 στο προεδρικό μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. 

Η φιλόλογος Ζωή Χριστοδούλου, είχε την πρωτοβουλία να διοργανώνει μουσικές φιλανθρωπικές συναυλίες , εκτός ωραρίου εργασίας σε συνεργασία με μια ομάδα που απαρτίζεται από καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και δασκάλους δημοτικής εκπαίδευσης αλλά και από μουσικούς.

Σήμερα, διοργανώνουν, εκτός ωραρίου εργασίας, μουσικές φιλανθρωπικές συναυλίες, με στόχο την οικονομική στήριξη ευάλωτων ομάδων και συγκεκριμένα των άπορων μαθητών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










303