Σχολή Αιγαία: Νέο ταχύρυθμο εντατικό 6μηνο πρόγραμμα Foundation Diploma


Η Σχολή «Αιγαία», ταυτόχρονα με την έναρξη του νέου εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους, τον  ερχόμενο Φεβρουάριο 2017, προσφέρει τη νέα επιλογή της 6μηνης ταχύρυθμης φοίτησης στο Foundation Diploma in Art & Design. Το εντατικό αυτό πρόγραμμα, απευθύνεται σε στρατιώτες που πρόσφατα ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στην Εθνική Φρουρά, αλλά και σε άλλα άτομα που ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ξεκινήσουν άμεσα την φοίτηση τους στις καλές και εφαρμοσμένες τέχνες.

Με την αποφοίτηση και την απόκτηση του Foundation Diploma της Σχολής Αιγαία, οι φοιτητές  θα έχουν δημιουργήσει ένα λεπτομερή και πλήρη προσωπικό φάκελο εργασιών (portfolio), με τον οποίο θα μπορούν να διεκδικήσουν και να αποκτήσουν θέση στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού για το νέο ακαδημαϊκό έτος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2017 ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη σχολή Αιγαία.

Το Foundation Course στη Σχολή Αιγαία προσφέρει εξειδίκευση στους ακόλουθους κλάδους:

Καλές τέχνες:  Ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, φωτογραφία, κεραμική, πολυδιάστατη προσέγγιση καλών τεχνών.

Εφαρμοσμένες Τέχνες: Γραφικές τέχνες, εικονογράφηση, σχεδιασμός εσωτερικών χώρων, σχεδιασμός μόδας, σχεδιασμός υφασμάτων, σχεδιασμός κοσμημάτων, σχεδιασμός προϊόντων, σχεδιασμός σκηνικών & κοστουμιών θεάτρου, κινούμενο σχέδιο, αρχιτεκτονική.

Περιεχόμενο

Η “Αιγαία” Σχολή Καλών & Εφαρμοσμένων Τεχνών, με το Foundation Diploma in Art & Design, προσφέρει την δυνατότητα στους φοιτητές που ενδιαφέρονται για τις καλές και εφαρμοσμένες τέχνες, να γνωρίσουν και να επιλέξουν τον κλάδο που θα σπουδάσουν.

Όλοι οι φοιτητές - με την καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητών- ολοκληρώνουν τουλάχιστον μία εργασία (project) εξειδίκευσης, έτσι ώστε να αντιληφθούν τι περιλαμβάνει ο κάθε κλάδος και ποιες οι προοπτικές καριέρας και εργοδότησης.

Το πρώτο στάδιο του Foundation Course περιλαμβάνειένα εξερευνητικό πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο για την ανάπτυξη της καλλιτεχνικής αντίληψης των φοιτητών, με τη χρήση μεγάλης ποικιλίας τεχνικών, μέσων και υλικών. Οι φοιτητές εργάζονται με διάφορα θέματα και εργασίες που καλύπτουν όλους τους κλάδους των Καλών & Εφαρμοσμένων Τεχνών. Το στάδιο αυτό είναι εντατικό και συναρπαστικό.

Στο δεύτερο στάδιο οι φοιτητές επιλέγουν τον κλάδο που επιθυμούν να ακολουθήσουν και να ειδικευτούν. Εξερευνούν τον κλάδο που έχουν επιλέξει σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ολοκληρώνουν το portfolio τους για τη διεκδίκηση θέσης σε πανεπιστήμια.

Στο τρίτο στάδιο οι φοιτητές μελετούν, αναπτύσσουν και υλοποιούν την τελική προσωπική τους εργασία (project), εφαρμόζοντας τις γνώσεις και τις ικανότητες που ανέπτυξαν κατά τη διάρκεια του Foundation Course. Αυτή παρουσιάζεται και αξιολογείται για την ολοκλήρωση του Foundation Diploma in art & design.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










361