Τελετή Αποφοίτησης Cyprus College 2019 «Με σκληρή δουλειά έρχεται η επιτυχία»


Αφετηρία για μια νέα ζωή, γεμάτη υποσχέσεις αλλά και απαιτήσεις, σηματοδοτεί η ολοκλήρωση της φοιτητικής διαδρομής για περισσότερους από 180 αποφοίτους του Cyprus College. Στην ομιλία του ο Διευθυντής του Cyprus College, Δρ. Νάσιος Ορεινός προέτρεψε τους αποφοίτους να αναλογιστούν ότι “η μέση βαθμολογία από μόνη της δεν αποδίδει την πραγματική εικόνα ενός φοιτητή ούτε συνεπάγεται μια επιτυχημένη καριέρα. Εάν συνόψιζα λοιπόν σε μια πρόταση το συστατικό της επιτυχίας θα ήταν η εξής: «μπορείτε να είστε επιτυχημένοι, όποιος/α και εάν είστε, εάν εργαστείτε σκληρά»”.

Ο Δρ. Ορεινός είπε επίσης ότι «το Cyprus College, το πρώτο  κολέγιο που λειτούργησε στην Κύπρο διακρίνεται για τρία πολύ σημαντικά  πλεονεκτήματα: τηνποιοτική εκπαίδευση, τα πολύ υψηλά ποσοστά απασχολησιμότητας και το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι κλάδοι του κολεγίου περιλαμβάνουν πρακτική εξάσκηση».

Σήμερα, στο Cyprus College Λευκωσίας, λειτουργούν συνολικά 10 κλάδοι σπουδών, εκ των οποίων κάποιοι σε καινοτόμους τομείς, όπως το:

  • Δίπλωμα, «Διαδικτυακό Μάρκετινγκ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης»
  • Δίπλωμα, «Τεχνικός Ηλεκτρολογίας»
  • Δίπλωμα, «Μουσική Τεχνολογία»
  • Δίπλωμα, «Βοηθός Οδοντιάτρου»

οι οποίοι μαζί με τους παραδοσιακούς κλάδους του Κολεγίου, δηλαδή τη «Διοίκηση Επιχειρήσεων», τις «Γραμματειακές Σπουδές» και τον «Τεχνικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δικτύων» δημιουργούν ένα μίγμα το οποίο συνάδει με τις ανάγκες της αγοράς και ικανοποιεί τις αναδυόμενες ευκαιρίες εργοδότησης. Τα τελευταία χρόνια πέραν του Διπλώματος και του Ανωτέρου Διπλώματος της Αισθητικής έχει μπει σε λειτουργία και το Πτυχίο στην «Αισθητική», το οποίο, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του κλάδου, προσδίδει άλλη εμβέλεια στον τομέα της Αισθητικής.

Μετά το τέλος της τελετής αποφοίτησης δόθηκε δεξίωση στους χώρους του Cyprus College Λευκωσίας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










791