Τελετή Αποφοίτησης Κολεγίου CDA 2018


 Στις 11 Ioυλίου διοργανώθηκε η καθιερωμένη Τελετή Αποφοίτησης στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών στην Λευκωσία του CDA College για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, παρουσία εκπαιδευτικών και κοινωνικών παραγόντων της πόλης.  Στην αποφοίτηση αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Κολεγίου κ. Δημήτρης Χριστοφόρου αφιερώνοντας τη βραδιά στους γονείς των αποφοίτων που στήριξαν τους φοιτητές καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Στην συνέχεια, ομιλία εκφώνησε  ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου κ. Αθανάσιος Δ. Χριστοφόρου που επεσήμανε ότι φέτος το Κολέγιο CDA συμπληρώνει 42 χρόνια προσφοράς στην κυπριακή εκπαίδευση με 4 Παραρτήματα Παγκύπρια και 43 αξιολογημένα προγράμματα σπουδών. Παράλληλα συνεχάρη θερμά όλους τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Ακολούθως προσκλήθηκαν στο βήμα ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέας Παπούλας και  οι πρόεδροι των φοιτητικών συμβουλίων, οι οποίοι στις ομιλίες τους αποχαιρέτησαν τη φοιτητική τους ζωή και ευχαρίστησαν τον διευθυντή και τους καθηγητές για τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκόμισαν για την σταδιοδρομία τους.

Ακολούθησε η βράβευση και η απονομή πτυχίων σε όλους τους απόφοιτους των προγραμμάτων της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακού και Πτυχίου, του πτυχίου Αστυνομικών σπουδών, του Ανώτερου Διπλώματος της Κομμωτικής,  των Γραμματειακών Σπουδών (1,2 και 3 χρόνων), της Αισθητικής Πτυχίου και Διπλώματος , του Travel and Tourism Administration, και του Information and Communication Technology σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


60