Τελετή Αποφοίτησης P.A. College 2018


Η τελετή αποφοίτησης του P.A. College διεξήχθη την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και σηματοδότησε την ολοκλήρωση ακόμα μίας επιτυχημένης ακαδημαϊκής χρονιάς.

Επίσημοι ομιλητές της βραδιάς ήταν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κυριάκος Χατζηγιάννης και η εξωτερική εξετάστρια, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Δρ. Ντούσκα Ρόζενμπερκ.

Ο Διευθυντής του Κολλεγίου, Δρ. Ανδρέας Πατσαλίδης, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη λειτουργία και πορεία των 35 χρόνων και την μετονομασία του Κολλεγίου σε Executive Business School.  Έγινε επίσης αναφορά στις πιο κάτω στρατηγικές συνεργασίες του Κολλεγίου με το Ινστιτούτο των Chartered Accountants Αγγλίας και Ουαλλίας:  “Grant Thornton Route to ACA”, “Graduates Route to ACA” και τη νέα συνεργασία που θα ισχύει από το Σεπτέμβρη του 2018, “School Graduates Route to ACA”.  Το “School Graduates Route to ACA”   απευθύνεται σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για μια εξαιρετική επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της Λογιστικής/Ελεγκτικής. Το πρόγραμμα προσφέρει Πανεπιστημιακoύ επιπέδου πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, από το P.A. College και 12 απαλλαγές από τις 15 εξετάσεις ACA. Επιπλέον, προσφέρει συμμετοχή σε ένα μοναδικό πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας στην KPMG Limited, Cyprus,  οικονομικά οφέλη σχετικά με τα δίδακτρα του προγράμματος, όπως επίσης και προοπτική εργοδότησης από την KPMG Limited, Cyprus.

Επίσης, ο Δρ. Πατσαλίδης προσέφερε τιμητικές πλακέτες στην κ. Βικτώρια Χαραλάμπους, κ. Δημήτρη Τούμπα και κ. Φίλιππο Λοΐζου, μέλη του προσωπικού, ως ελάχιστη αναγνώριση της πολύχρονης και πολύτιμης προσφοράς τους στο έργο που επιτελεί το Κολλέγιο.

Ο έντιμος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κυριάκος Χατζηγιάννης αναγνώρισε την ακαδημαϊκή αριστεία του Κολλεγίου και τον πρωτοποριακό ρόλο του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Κύπρου. Τόνισε επίσης τη σημαντικότητα του να γίνει η Κύπρος περιφερειακό ερευνητικό και ακαδημαϊκό κέντρο.

Επιπρόσθετα, η Δρ. Ντούσκα Ρόζενμπερκ δήλωσε εντυπωσιασμένη με τα πρότυπα αριστείας από την πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχεται στο P.A. College όπως επίσης και με την  ποικιλία των ταλέντων, τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των φοιτητών. 

Επιπλέον, οι τελειόφοιτες φοιτήτριες, Μαρίνα Ζαννετή και Χαραλαμπία Ανδρέου συγκίνησαν το κοινό με τις αποχαιρετιστήριες  ομιλίες τους, στην Αγγλική και την Ελληνική γλώσσα αντίστοιχα, αναφερόμενες στο συναισθηματικό ταξίδι της γνώσης και των εμπειριών που απόκτησαν στο P.A. College.

Κατά τη διάρκεια της τελετής επιδόθηκαν στους απόφοιτους του Κολλεγίου τα πτυχία τους και απονεμήθηκαν βραβεία σε αυτούς που πρώτευσαν στη χρονιά ή στον κλάδο τους.

Ακολούθησαν ευχαριστίες προς όλα τα άτομα και οργανισμούς που πρόσφεραν βραβεία.  Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ακολούθησε δεξίωση κοκτέιλ στην οποία όλοι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλεσμένοι.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










344