ΤΕΠΑΚ: Βράβευση αριστούχων Τμήμ. Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων


Την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή βράβευσης των αριστούχων φοιτητριών και φοιτητών του Τμήματος Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων (ΓΕΒΕΤ). Στην τελετή παρευρέθηκαν φοιτητές, γονείς και μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του Τμήματος.

Τα βραβεία για τους αριστούχους φοιτητές ήταν ευγενική χορηγία των εταιρειών Αγρόκτημα Λανίτη, Αgrolan και C. Georgiou (Lab Supplies) Ltd. Η απονομή των διπλωμάτων έγινε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ Δρ Δημήτρη Κοντίδη, τον Αναπληρωτή Κοσμήτορα της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος καθηγητή Νικόλα Ιωάννου, και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος ΓΕΒΕΤ καθηγητή Ανδρέα Κατσιώτη.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους πιο κάτω φοιτητές:

Φαίδωνας Μακρής: Βραβείο υψηλότερης ακαδημαϊκής επίδοσης για τους τελειόφοιτους του Τμήματος ΓΕΒΕΤ . Το βραβείο συνοδευόταν από ποσό 500 ευρώ, το οποίο προσέφερε η εταιρία Αγρόκτημα Λανίτη. Το βραβείο απένειμε ο Γενικός Διευθυντής Γεωργίας του Αγροκτήματος Λανίτη, κ. Κώστας Αλεξάνδρου.

Ελένη Παναγή: Βραβείο δεύτερης υψηλότερης ακαδημαϊκής επίδοσης για τους τελειόφοιτους του Τμήματος ΓΕΒΕΤ. Το βραβείο συνοδευόταν από ποσό 250 ευρώ, ευγενική χορηγία της εταιρείας Agrolan. Το βραβείο απένειμε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Agrolan, κ. Πολύβιος Λαζαρίδης.

Μαρία Θεοδώρου: Βραβείο τρίτης υψηλότερης ακαδημαϊκής επίδοσης για τους τελειόφοιτους του Τμήματος ΓΕΒΕΤ. Το βραβείο συνοδευόταν από ποσό 150 ευρώ, ευγενική χορηγία της εταιρείας Agrolan. Το βραβείο απένειμε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Agrolan, κ. Πολύβιος Λαζαρίδης.

Χαραλαμπία Χριστοδούλου: Βραβείο υψηλότερης ακαδημαϊκής επίδοσης για το 3ο έτος σπουδών. Το βραβείο συνοδευόταν από ποσό 100 ευρώ, ευγενική χορηγία της εταιρείας της εταιρείας Agrolan. Το βραβείο απένειμε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Agrolan, κ. Πολύβιος Λαζαρίδης.

Γιώργος Γαβριήλ: Βραβείο υψηλότερης ακαδημαϊκής επίδοσης για το 2ο έτος σπουδών. Το βραβείο συνοδευόταν από ποσό 100 ευρώ, ευγενική χορηγία της εταιρείας C. Georgiou (Lab Supplies) Ltd. Το βραβείο απένειμε ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος κ. Νικόλας Ιωάννου, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας, κ. Wayne Georgiou.

Ιακωβία Ττοφή και Σταυρούλα Λουκά: Βραβείο υψηλότερης ακαδημαϊκής επίδοσης για το 1ο έτος σπουδών με την ίδια γενική βαθμολογία. Το βραβείο συνοδευόταν από ποσό 100 ευρώ, ευγενική χορηγία της εταιρείας C. Georgiou (Lab Supplies) Ltd. Το βραβείο απένειμε ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος κ. Νικόλας Ιωάννου, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας, κ. Wayne Georgiou.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με αντιφώνηση από τον αριστούχο φοιτητή Φαίδωνα Μακρή




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










274