ΤΕΠΑΚ: Καινοτόμο μεταπτυχιακό στην τεχνολογικά υποβοηθούμενη γλωσσική εκμάθηση


Το Κέντρο Γλωσσών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών προσφέρει ένα καινοτόμο διαδικτυακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην τεχνολογικά υποβοηθούμενη γλωσσική εκμάθηση ( https://www.cut.ac.cy/faculties/languagecentre/courses/postgraduate/mastercall/ ), ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με έντονο ενδιαφέρον στη χρήση των νέων τεχνολογιών ως αναπόσπαστο μέρος της εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Προσαρμόστε τις σπουδές σας γύρω από τις υπάρχουσες επαγγελματικές και προσωπικές σας υποχρεώσεις, εργαστείτε από το δικό σας χώρο και πάρτε ένα αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό τίτλο από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Αναβαθμίστε λοιπόν την καριέρα σας υποβάλλοντας την αίτησή σας σήμερα!

Τα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος βασίζονται σε διεθνή πρότυπα, και στην εκτεταμένη εμπειρία ακαδημαϊκών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα της τεχνολογικά υποβοηθούμενης γλωσσικής εκμάθησης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θέματα όπως η κατάκτηση της δεύτερης γλώσσας, μεθοδολογία διδασκαλίας γλωσσών, εκπαιδευτική τεχνολογία για τη γλωσσική διδασκαλία, γλωσσική αξιολόγηση και εξέταση, μεθοδολογίες σχεδιασμού και ανάπτυξη προγραμμάτων δεύτερης γλώσσας, και τεχνολογικές εφαρμογές στη διδασκαλία ξένων γλωσσών (https://www.cut.ac.cy/studies/masters/master-programmes/lce-gr-call/).

Δεχόμαστε αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Αυγούστου 2019.

Το συνολικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα €4.100.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cut.ac.cy/studies/masters/master-programmes/lce-gr-call/

Υποβολή αιτήσεων: https://www.cut.ac.cy/studies/masters/applying/

Facebook: https://www.facebook.com/Masterincall/




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










195