Το C. D. A College προσφέρει Ανώτερο Δίπλωμα στις Γραμματειακές Σπουδές


Το Κολέγιο C. D. A (Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα) ανακοινώνει ότι προσφέρει τους αξιολογημένους/ πιστοποιημένους από το ΣΕΚΑΠ και ΚΥΣΑΤΣ κλάδους: Secretarial Studies, Executive Secretarial Studies και Higher Diploma in Office Administration στην ελληνική γλώσσα. Τα μαθήματα που περιλαμβάνονται είναι Δακτυλογραφία Αγγλική και Ελληνική, Στενογραφία, Αγγλικά, Λογιστική, Καθήκοντα Γραμματέως, Οργάνωση Γραφείου και Δημόσιες Σχέσεις.

Το Κολλεγιο C. D. A αναφέρει ότι αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της εποχής, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την κοινωνία μας, δεν επιδιώκει την προσθήκη και νέων ανέργων στον μακρύ κατάλογο αλλά στην στελέχωση της κυπριακής κοινωνίας με ικανούς και εξειδικευμένους νέους. «Η βοήθεια του Κολεγίου μας δεν σταματά με την αποφοίτηση τους αλλά συνεχίζει με σκοπό την επαγγελματική τους αποκατάσταση στον τομέα που έχουν σπουδάσει και έχουν αφιερώσει τα χρόνια σπουδών τους» προσθέτει .

Καταλήγοντας αναφέρει ότι επιπλέον δίνονται ειδικές προσφορές σε μαθητές που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν με βάση την οικονομική τους κατάσταση και με προϋπόθεση να είναι οι πρώτες τους σπουδές. Για περισσότερες πληροφορίες στον Παγκύπριο αριθμό 7777-0232.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










140