Το CIIM προσαρμόζει τα δίδακτρα και τους τρόπους αποπληρωμής τους


Η κρίση θέλει Σχέδιο Β και το CIIM το κάνει πράξη στέλλοντας το μήνυμα ότι η εκπαίδευση είναι επένδυση που δεν απομειώνεται! Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψητη σημερινή δυσμενήοικονομική κατάσταση της χώρας μας, αλλά και το αίσθημα αβεβαιότητας και ανασφάλειας που διακατέχει κυρίως τους νέους μας, το Cyprus International Institute of Management (CIIM), ως ένα μη κρατικό και μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα,αποφάσισε στο πλαίσιο της εταιρικής -κοινωνικής του ευθύνης, να προσαρμόσει τα δίδακτρα και τους τρόπους αποπληρωμής τους, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του κάθε ενδιαφερόμενου φοιτητή.

Παράλληλα, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα τοCIIM έχει προσαρμόσει τα προγράμματα του στις νέες συνθήκες και προοπτικές της αγοράς εργασίας. Επιπλέον δηλώνει έτοιμο να βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο που θα επιλέξει να φοιτήσει στο Ινστιτούτο, να βρει δουλειά με πρακτική εξάσκηση σε συνεργαζόμενο δίχτυο επιχειρήσεων, αλλά και να τον στηρίξει στη δημιουργία της δικής του επιχείρησης με καθοδήγηση, δικτύωση και επιχειρηματικές συνεργασίες.

Στοχεύοντας επίσης, στην περαιτέρω ενδυνάμωση των προοπτικών για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία, το CIIMέχει δημιουργήσει τη «Συμβουλευτική Υπηρεσία Καριέρας», παρέχοντας σε φοιτητές, πτυχιούχους, επαγγελματίες και στελέχη, υποστήριξη και καθοδήγηση σε κρίσιμα θέματα και αποφάσεις που αφορούν στο επαγγελματικό τους μέλλον.

Ο διακεκριμένος καθηγητής και Διευθυντής του CIIM Δρ Θεόδωρος Παναγιώτου, τονίζει πώς η κρίση θέλει Σχέδιο Β και η νέα αγορά εργασίας απαιτεί  καινοτομία και επιχειρηματικότητα, συμπληρώνοντας πώς η καλύτερη επένδυση είναι η εκπαίδευση.

Το CIIM προσφέρει τους ακόλουθους μεταπτυχιακούς κλάδους: MBA – Master in Business Administration,MPSM – Master in Public Sector Management,MSc in Management,MSc in Finance and Banking,MSc in Human Resource Management, MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα: www.ciim.ac.cy/PlanB.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










126