Το ΔΗΚΟ θα καταθέσει δική του εισήγηση για το σύστημα διορισμών τα επόμενα 24ωρα


Το ΔΗΚΟ ανακοινώνει ότι θα καταθέσει δική του πρόταση για το σύστημα διορισμών στα επόμενα 24ωρα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Το Δημοκρατικό Κόμμα παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα όσον αφορά τα θέματα παιδείας και αφουγκράζεται την κοινωνική απαίτηση για αλλαγές.
Σεβόμαστε τους θεσμούς, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και αντιλαμβανόμαστε, ότι το χθεσινό οριακό αποτέλεσμα της ΟΕΛΜΕΚ αναφορικά με τον κατάλογο διοριστέων, επιβάλλει περισσότερο διάλογο.
Το Δημοκρατικό Κόμμα θα καταθέσει τη δική του εισήγηση τα επόμενα εικοσιτετράωρα, αφού διαβουλευθεί περαιτέρω με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Για το Δημοκρατικό Κόμμα, τα θέματα παιδείας είναι ύψιστης προτεραιότητας. Στόχος και προτεραιότητα του κράτους θα πρέπει να είναι η όσο το δυνατό μεγαλύτερη επένδυση στην παιδεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Paideia-News  της εισήγησης του ΔΗΚΟ θα προηγηθεί συνάντηση με τον Υπουργό παιδείας Κώστα Καδή.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











121