Το Global College στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση


    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση της Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα» 2019, στη Λευκωσία. Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις  15-17 Φεβρουαρίου, συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου, σε συνεργασία με το British Council Cyprus.

Περισσότερα από 150 Πανεπιστήμια και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα από Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερική, Σουηδία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Βουλγαρία, Ελβετία, Τσεχία, Ολλανδία, Σλοβακία παρείχαν πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών τους.

To Global College, συμμετείχε και φέτος με επιτυχία στην Εκπαιδευτική Έκθεση, με δικό του περίπτερο, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων, φοιτητές, γονείς και άλλους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τα Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών του, τις υποτροφίες και τις ευκαιρίες ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης. 

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και για τη συνεργασία του Κολεγίου με το Πανεπιστήμιο Roehampton της Αγγλίας, που δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές να λαμβάνουν πτυχίο Αγγλικού Πανεπιστημίου στην Κύπρο με τη μέθοδο της δικαιόχρησης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










371