Το Ιntercollege Λευκωσίας διοργανώνει Ημερίδα πληροφόρησης και εργαστήριο


Ως εθνικός εταίρος του Ευρωπαϊκού Έργου Safety4EL – Βελτιωμένη Ασφάλεια για τους Ηλεκτρολόγους

Το Intercollege Λευκωσίας, ως εθνικός εταίρος του Ευρωπαϊκού Έργου Safety4EL – Βελτιωμένη Ασφάλεια για τους Ηλεκτρολόγους, και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Μηχανικής, Παράρτημα Κύπρου, ΙΕΤ Cyprus Local Network, διοργανώνουν ημερίδα πληροφόρησης και εργαστήριο για τη χρήση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας του έργου και του διαγνωστικού τεστ σχετικά με τους κανονισμούς ασφάλειας στον χώρο εργασίας.

Στη συνάντηση καλούνται να συμμετάσχουν επαγγελματίες και μαθητευόμενοι ηλεκτρολόγοι, επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς, εκπρόσωποι φορέων από τον τομέα της Ασφάλειας και Υγείας στην εργασία από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ιδιωτικές επιχειρήσεις, Εκπρόσωποι του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, του Κέντρου Παραγωγικότητας, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων, αλλά και εκπαιδευτές που δραστηριοποιούνται στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ειδικά σε σχέση με το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου 2019, μεταξύ των ωρών 16:30 – 20:00 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης όπως και σχετικό ενημερωτικό δελτίο επισυνάπτονται.

Εγγραφές για συμμετοχή πρέπει να γίνουν ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου www.intercollege.ac.cy/el/safety4el ή μέσω τηλεφώνου στο 22 842 550, το αργότερο μέχρι 20 Φεβρουαρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο Safety4El δείτε online safety4el.net

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αυτή η ανακοίνωση απεικονίζει τις απόψεις μόνο του συγγραφέα, και η Επιτροπή δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε χρήση που μπορεί να γίνει των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτή.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










253