Το κολλέγιο CDA γιορτάζει τα 40χρονα του και προφέρει υποτροφίες


Το Κολέγιο CDA ανακοινώνει ότι στα πλαίσια των εορτασμών της συμπλήρωσης 40 χρόνων λειτουργίας του στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προσφέρει στους υπαλλήλους των κυβερνητικών οργανισμών, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ειδικές προσφορές. Συγκεκριμένα προσφέρει μια Υποτροφία 50% για την απόκτηση του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Master of Business Administration» σε 12 μήνες πλήρους φοίτησης ή 24 μήνες μερικής φοίτησης, δύο Υποτροφίες για την απόκτηση Πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (B. A. Business Administration, 4 years, Bachelor of Arts) ή Πτυχίου στη Διοίκηση Αστυνομίας (B. A. Police Management, 4 years Bachelor of Arts) και δύο Υποτροφίες για απόκτηση Διπλώματος στις Γραμματειακές Σπουδές (Ένα Έτος, Πιστοποιητικό, Δύο Έτη- Δίπλωμα, Τρία Έτη – Ανώτερο Δίπλωμα).

Τα προγράμματα είναι Αξιολογημένα και Πιστοποιημένα από το Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης (ΣΕΚΑΠ) και το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥΣΑΤΣ) και τα μαθήματα αρχίζουν στις 8 Φεβρουαρίου, 2016 ή στις 3 Οκτωβρίου, 2016. Τα μαθήματα διδάσκονται και σε βράδυνα μαθήματα παρέχοντας την δυνατότητα στους εργαζόμενους να τα παρακολουθήσουν.  Τα αξιολογημένα προγράμματα του C.D.A. τυγχάνουν και Κρατικής Χορηγίας μέχρι €3.417.

Το Κολλέγιο αναφέρει ότι οι ειδικές προσφορές του ισχύουν για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017 και ισχύουν για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 29 Ιουλίου, 2016.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22661104 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση cdacoll@spidernet.com.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










176