Το Παν. Κύπρου υπενθυμίζει σημαντικές πληροφορίες-προθεσμίες για νεοεισερχόμενους φοιτητές


Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου υπενθυμίζει όλους τους ενδιαφερομένους για τις πιο κάτω σημαντικές πληροφορίες:

  1. 1.  Κατάθεση εντύπων εγγραφής από τους Νέους Φοιτητές

Η   τελευταία Ημέρα κατάθεσης εντύπων εγγραφής θα είναι η Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013, από 8:30π.μ. – 1:00μ.μ. στην Αίθουσα 010, στο Κτίριο 7 - Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, στην Πανεπιστημιούπολη.

Τονίζεται πως θα πρέπει να καταθέσουν έντυπα εγγραφής και οι άρρενες που εξασφάλισαν θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και δεν μπορούν να φοιτήσουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, λόγω κατάταξής τους στην Εθνική Φρουρά.

  1. 2.  Αιτήσεις για Διαμονή στη Φοιτητική Εστία

Η   τελευταία μέρα για υποβολή αίτησης για διαμονή στη Φοιτητική Εστία, από  πρωτοετείς προπτυχιακούς Κύπριους φοιτητές της Α‘ κατανομής, καθώς  πρωτοετείς μεταπτυχιακούς,  είναι η Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013, από 8:30π.μ. - 1:00μ.μ. στο ισόγειο του Κτιρίου Αναστάσιος Γ. Λεβέντη, στην Πανεπιστημιούπολη.

  1. 3.  Διεκδίκηση Θέσης στο Π.Κ. μέσω της Διαδικασίας των Ειδικών Κριτηρίων

Η τελευταία μέρα για υποβολή αίτησης για εισδοχή μέσω της διαδικασίας των Ειδικών Κριτηρίων, από φοιτητές που είναι έτοιμοι να φοιτήσουν το Σεπτέμβριο του 2013, είναι η Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013, από 8:30π.μ. - 1:00μ.μ., στο ισόγειο του Κτιρίου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στην Πανεπιστημιούπολη.

  1. 4.  Έντυπα Αιτήσεων και Πληροφορίες

Όλες τις πληροφορίες καθώς και τα απαραίτητα έντυπα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου (www.ucy.ac.cy/fmweb, «Ανακοινώσεις»), ή από τα Γραφεία της Υπηρεσίας στην Πανεπιστημιούπολη (τηλ. 22 89 4021), καθώς και από τα Επαρχιακά Γραφεία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Επισημαίνεται πως δεν θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις και για το λόγο αυτό, προτρέπονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι όπως τηρήσουν τα πιο πάνω χρονοδιαγράμματα.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


139