To TΕΠΑΚ συγχαίρει όσους εξασφάλισαν θέση στα πανεπιστήμια της Κύπρου


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου συγχαίρει θερμά όλους τους επιτυχόντες στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2019, οι οποίοι εξασφάλισαν θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και όσοι αρίστευσαν με υψηλές επιδόσεις.

Καλωσορίζοντας τους νεοεισερχόμενους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες στην πανεπιστημιακή κοινότητα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Πρύτανης αναφέρει «Ευχόμαστε καλή αρχή στις σπουδές όσων εξασφάλισαν θέση σε Σχολές και Τμήματα του  ΤΕΠΑΚ. Το Πανεπιστήμιό μας, ως το νεαρότερο δημόσιο πανεπιστήμιο της Κύπρου, μεριμνεί για την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και επιστημονικής κατάρτισης, έχοντας στο επίκεντρο την καινοτόμα σκέψη και την πολύπλευρη ανάπτυξη των νέων ανθρώπων. Το προσωπικό του Πανεπιστημίου, ακαδημαϊκό και διοικητικό, είναι έτοιμο να στηρίξει τους νέους φοιτητές σε αυτό το σημαντικό ξεκίνημα των σπουδών τους».

Ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Καθηγητής Διόφαντος Χατζημιτσής,  ανέφερε: «Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές, για τα προγράμματα σπουδών, τις διαδικασίες της κράτησης θέσης αλλά και για βελτίωση της θέσης που εξασφάλισαν μέσω της Δεύτερης και Τρίτης Κατανομής και των Ειδικών Κριτηρίων, όπως επίσης και για εξασφάλιση στέγης και άλλων φοιτητικών παροχών».

Διαβάστε σημαντικές πληροφορίες για νέους προπτυχιακούς φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 εδώ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










120