Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή για το ευρύ κοινό
Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας (C4E) του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Institute for Creative Entrepreneurship (ICE) του Berklee College of Music της Βοστώνης διοργανώνουν μια ακόμη πρωτοποριακή εκδήλωση με θέμα «Innovators’ Compass». H εκδήλωση συμπεριλαμβάνει διάλεξη και εργαστήριο, και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, ώρα 3:45μ.μ. στην αίθουσα Α010 στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, στην Πανεπιστημιούπολη. Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι η δημιουργός του «Innovator’s Compass», Ela Ben-Ur, Kαθηγήτρια Design στο Οlin College of Engineering. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Panos Panay, Διευθυντής του Berklee ICE.
H κα. Ela Ben-Ur, ασχολείται συστηματικά με θέματα καινοτομίας, ηγεσίας και συμβουλευτικής υποστήριξης (coaching) τα τελευταία 13 χρόνια μέσω της γνωστής καινοτομικής εταιρείας IDEO. Έχει δημιουργήσει το εργαλείο Innovators’ Compass μέσα από την προσπάθεια της να βρει ένα πρακτικό και ευέλικτο τρόπο για να εφαρμόσει της αρχές της καινοτομίας, της ηγεσίας, της σχεδιαστικής σκέψης κ.α.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε ερευνητές, φοιτητές, ακαδημαϊκούς, σχεδιαστές και στελέχη οργανισμών που θέλουν να διερευνήσεων νέους τρόπους παραγωγής ιδεών και σχεδιασμού της εφαρμογής αυτών.
Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή στο κοινό. Λόγω περιορισμένων θέσεων, κάνετε τις εγγραφές σας στο https://innovators-compass.eventbrite.com
Την εκδήλωση στηρίζει το Interaction Design Foundation Cyprus.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους ομιλητές, στο www.c4e.org.cy