«Κοίος» Παν. Κύπρου: Διάλεξη Δημ. Μπερτσεκά «Approximate Dynamic Programming»


  Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει τη διάλεξη του διεθνώς διακεκριμένου Καθηγητή Δημήτρη Μπερτσεκά, από το Massachusetts Institute of Technology των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ο Καθηγητής Δημήτρης Μπερτσεκάς έχει λάβει πλειάδα διεθνώς αναγνωρισμένων διακρίσεων και έχει δημοσιεύσει πέραν των 15 βιβλίων.

Η διάλεξη με θέμα “Approximate Dynamic Programming” σηματοδοτεί την έναρξη του “KIOS Distinguished Lecture Series”, μιας σειράς διαλέξεων που θα φιλοξενεί ερευνητές παγκοσμίου εμβέλειας σε θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί σε δυο μέρη. Το πρώτο μέρος θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017,15:30 – 17:00, ενώ το δεύτερο μέρος την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, 11:00 – 12:30, στην Αίθουσα Β108 του κτηρίου “Αναστάσιος Γ. Λεβέντης”, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η διάλεξη είναι ανοικτή στο κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και λεπτομέρειες σχετικά με τη διάλεξη μπορείτε να βρείτε εδώ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











161