«Με ποια συνείδηση μέλος του επιτελείου Λιλλήκα επικαλείται την ιδιότητα του στελέχους της Προοδευτικής;»


Και συνεχίζει:

«Ξεκαθαρίζουμε ότι η Προοδευτική στους φοιτητικούς χώρους, αγκαλιάζεται από πολλούς φοιτητές, από την Αριστερά μέχρι και τις παρυφές της δεξιάς, στη βάση αρχών και ξεκάθαρων πολιτικών θέσεων. Το επιτελείο του κ. Λιλλήκα εκμεταλλεύεται με τον πιο απαράδεκτο τρόπο την παρουσία ενός ανθρώπου στο ψηφοδέλτιο μας στην Αγγλία πριν χρόνια, για να πείσει την κοινωνία για τη στήριξη του. Ξεκαθαρίζουμε ότι πολλές φορές σε όλους τους χώρους σπουδών,στα ψηφοδέλτια της Προοδευτικής συμμετέχουν φοιτητές που δεν ανήκουν στο χώρο της Αριστεράς, αλλά εκτιμούν το έργο και τη δράση της παράταξης μας.

Απ’ εκεί και πέρα προκαλούνται διάφορα ερωτήματα. Με ποια συνείδηση κάποιος που επικαλείται την ιδιότητα του στελέχους της παράταξης της Αριστεράς μπορεί να είναι στο ίδιο μετερίζι πάλης με Ακροδεξιούς πρώην Πρόεδρους του  Δράσις – ΚΕΣ,  όπως ο Επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Νέων για το Μέλλον, αλλά και στο ίδιο μετερίζι πάλης με πρώην μέλη σωμάτων της Πρωτοπορίας του Δημοκρατικού Συναγερμού; Με ποια συνείδηση μπορεί να βρίσκεται στο ίδιο μετερίζι πάλης με αυτούς που καθυβρίζουν νυχθημερόν κάθε αριστερή συνείδηση και μιλούν με αμίμητα λόγια για το κίνημα της Αριστεράς;

Ο κ. Λιλλήκας έχει αλλάξει αμέτρητους πολιτικούς χώρους προκειμένου να ανελιχτεί στα κέντρα εξουσίας. Είμαστε σίγουροι ότι οι νέοι άνθρωποι αποστρέφονται και καταδικάζουν τέτοιες συμπεριφορές. Εμείς δεν επιτρέπουμε σε κανένα συνοδοιπόρο του κ. Λιλλήκα να αξιοποιεί το όνομα της παράταξης μας προς άγρα ψήφων, ιδιαίτερα υπέρ ενός άνθρωπου που δεν υπήρξε ποτέ συνεπής με τον ίδιο τον εαυτό του και έχει αυτοαναιρεθεί αμέτρητες φορές σε μια μόνο δεκαετία. Τους χαμαιλεοντισμούς ας τους κρίνει ο ίδιος ο λαός και ιδιαίτερα η νέα γενιά που έχει ανάγκη από ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις.

Οι δημοκρατικοί νέοι έχουν υποψήφιο και στις δύο Κυριακές των εκλογών. Αυτός είναι ο Σταύρος Μαλάς. Προς την κατεύθυνση της νίκης των δυνάμεων της Προόδου, με νέο πρόσωπο στην νέα εποχή, θα δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










127